tiistai 28. heinäkuuta 2009

Mistä näitä riittää?

Meille on taas pesiytynyt kaappeihin liian pieniä ja rikki menneitä vaatteita, tuotteliaan nuoren taiteilijan teoksia, koiran karvoja, pölyä ja kaikkea muuta mitä ikinä kuvitella saattaa. Ryhdyin toimeen ja aloitin aamulla turnajaiset kaaoksen hallitsemiseksi Miskan huoneesta. Kaksi isoa jätesäkillistä piirustuksia sun muuta askartelua roskiin (hyi miten ilkeä äiti olenkaan), pienet vaatteet kirppis kasaan, rikkinäiset vaatteet ja lelut sun muut sälät taiteen jatkoksi säkkiin. Ja kylläpä helpottaa;) Kauhea sotku täällä vieläkin on, lelujen osalta jaottelu tehdään huomenna, Miska on nyt valmis luopumaan vauva-aikaisista kirjoista, leluista sun muista härpäkkeistä. Minä kiitän. Heti kun jäähallin kirppis aukeaa, sännätään sinne pojan kanssa vaihtamaan tavara rahaksi että voidaan taas täyttää kaappeja uusilla härpäkkeillä. Kätevää sanoisin.

Sillä välin kun mies haki uutta työpöytää kohta koululaiselle niin minä shoppasin Hobbarista kuvan kaltaisen telkkarin. Sopii paremmin uudistuvaan huoneeseen kuin entinen möhköfantti-mallinen toosa. Netistä ostaminen on helppoa kuin heinänteko, saa samalla ryystää kaffia ja istua puo homeessa soffalla. Ihanaa.


Huomenna urakka jatkuu. Visio huoneen lopputuloksesta on taas ihan mahtava. Voi olla, että ellei näin käy, teen niinkuin yhdessä lastenohjelmassa tänään, niitten äiti meni lakkoon.

2 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Tsemppiä urakalle :-)
Ja kiitos vierailusta blogissani! Kyllä, tänä vuonna aion pitää lomaa viikon verran, en kuitenkaan lähde mihinkään, mutta olen päättänyt, että en avaa tietokonetta viikkoon, saa nähdä miten käy. Se on sitten tallielämää ja hevostelua perheen kanssa ja yksinkin. Tuntuu todella kivalta nyt kun on päässyt takaisin satulaan, heppahan oli melkein 8 kk sairaslomalla, talutuskuurilla.
Voi hyvin ja nautinnollista loppukesää!
Lena

mimmuli kirjoitti...

lakko olisi paikallaan täällä myös...kesälomala ikäänkuin..räjähtänyt koko koti ja lapset kasvaneet vaatteistakin ulos=))