sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Reissuraportti: Jormua

Kotiuduimme reissusta viime yönä. Vaikka matkassa oli piuhat, purkit ja muut rekvisiitat, en saanut nettiä toimimaan reissussa Raumalla nukutun hotelliyön jälkeen joten tein päivitykset näin jälkikäteen. Idea vähän kärsi, mutta ei auta; puolet varmaan matkan tapahtumista on jo unohtunut, hyvä kun muistan missä mikäkin kuva on otettu.


Kalajoelta päätimme jatkaa matkaa Kajaanin suuntaan. Miska sanoi matkalla, että "ihana päästä paratiisiin". Siellä voi kulkea juuri semmoisena kuin on ja vain nauttia rauhasta ja kauniista maisemista. Saa onkia, tehdä puutöitä, kulkea avojaloin, syödä pullaa ja elää vailla huolia. Semmoista lapsen elämää mistä ne kesäiset muistot sitten toivottavasti mieleen jäävät;)

Ja jännitystä oli ilmassa kun kävimme katsomassa naapurin poikien touhuja. Pojat harrastavat freestylemotocrossia ja hevosten laitumen viereiselle pellolle ovat rakentaneet hyppyrit sun muut temppupaikat. Siinä minä välillä kiljahdellen yritin napsia muutamia kuvia:Hurjaa touhua:Reissusta löytyi myös uusi ihastus: ViljamiYstävykset
Ja huomenna kulkeudun naapurin kanssa Billnäsiin; siellä on tavoitteena tajuta huvilasisustamisen idea. Saa nähdä mitä kivaa sieltä mukaan tarttuu.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Krisse sunnuntai lukusilla...mukavaa sunnuntaita...kiva postaus...-))

Tuula kirjoitti...

Kiva kun kävitte, toivottavasti myös viihdyitte.