tiistai 14. heinäkuuta 2009

1. lomapäivä

Pientä paniikkia ilmassa; kävimme eilen etsimässä kesäkalusteita terassille ja järkytys oli suuri, kun lähes kaikki kalustesetit on loppu. Argh. Tänään sitten epätoivoisesti vietin aikaani netissä, soittelin ja kyselin mistä saisi vielä jotakin järkevää passeliin hintaan. En vain periaatteen vuoksi suostu maksamaan aleaikaan hirveitä hintoja. Meillä ei ole talviaikaan paikkaa missä kalusteita säilyttää, joten ulkona joutuvat olemaan ja kärsimään. Tiikki kyllä kestää rankkojakin olosuhteita, mutta me ihastuttiin alkukesällä kovapuiseen settiin enkä saa sitä mielestäni. Soittokierros lupaili jotakin ja voi olla, että Variston Asko pelastaa tilanteen, jää nähtäväksi kun sinne asti huomenna aamulla päästään.

Eilinen Kesä Tila ihastutti muutoskohteellaan. Ihana paikka ja mieleinen muutos, viihtyisin varmasti. Molemmat kuvat on lainattu Maikkarin sivuilta;)

Väsymystä olen nukkunut pois ja pikkuhiljaa olotila alkaa olla normaali minää. Torstai on toivoa täynnä ja kesän viettoon suuntaamme länsirannikolle.

Ei kommentteja: