sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Billnäs Sommar

Ei auennut mulle ruukkimiljöön huvilasisustaminen. Siellä ei ollut mitään ihmeellistä vaikken mitään erikoista odottanutkaan. Homman idea jäi vähän epäselväksi. Paikkanahan Billnäs on kaunis, aurinko paistoi täydellä teholla ja muurinpohjaletut olivat erityisen hyviä.Cobellon tuotteilla sisustettu Bahamas-huvimaja oli paikan parasta antia. Miten meidän pihaan istuisi moinen kaunokainen...Secret Gardenin ovensuussa oleva tuoli sopisi meidänkin etuovelle, ihana ja tahtoo tommosen penkin;)Rakennusapteekki on mieletön paikka vanhoja taloja remontoiville. Hyviä ideoita ja kaikkea mitä kuvitella saattaa.


Billnäs on lähellä Fiskarsia ja niinpä suuntasimme auton nokan sinne.


Butiken på Landet-myymälä on siellä ja liike on suunniteltu hyvin, tuotteet ovat haluttavasti esillä ja koko miljöö ruokkii tarvetta ostaa. Muutama vaate oli hiplattavana, mutta järki päässä ja sinne jäivät.Kävimme herkuttelemassa suklaapuodilla ja valitsemani valkosuklaabanaanikakku vei kerrassaan kielen mennessään. Terveisiä vaan suklaapuodin "tädille", mukava oli tavata. Kivasti kevyet kesäkalorit mukana lähdimme tyytyväisinä kotia kohti.

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Valkosuklaabanaanikakku, aaah, sitä en ole vielä maistanutkaan! Ensi kerralla sitten :D

Te olette tosissaan reissannut viime päivät, mutta mukavalta reissu on kuulostanut! Raumalle tekisi itsekkin mieli.

Kati kirjoitti...

Hih, aivan samanmoisen reissun tein siskon kanssa. Saatoimme siis törmätä tietämättämme :)
Itse tapahtuma oli mielestäni kalliine lippuineen suuri pettymys, mutta onneksi miljöön muu anti pelasti retkipäivän.
Minä nappasin kiiwikakkua valkosuklaalla, nam..

Lena kirjoitti...

Ihania kuvia reissusta! Tuo Butiken på Landet on kyllä sellainen paikka mihin en uskalla edes astua sisään. Jo tuosta kuvastasi päätellen menisi tämän rouvan talous sekaisin hetkessä :-) tai sitten olisi itsehillintä todella koetuksella...