keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Kalustekompromissi

Aamusta roikuttiin Askon ovenrivassa jo ennen avaamisaikaa. Koko ostotapahtuma vei sen kaksi minuuttia, ryhmä oli siinä ovensuussa jo odottamassa ja eihän siinä muu auttanut, kun avata lompsa ja laittaa pätäkät tiskiin. Huh, saatiin sittenkin kalusteet vielä ennen ensi kesää. Haussa oli iso pöytä, mielellään kahdeksan tuolia. Ja tämmöiseen päädyttiin:

Mitään pehmusteita ei enää valikoimista löytynyt, mutta onneksi on edes tuolit ja pöytä. Tarkoitus on lisätä tuolimäärää vielä kahdella ja vaaleat pehmusteet olisi kivat. Löysin Kodin Ykkösestä kivan Riverdalen pöyreän tarjottimen, sopisi tosi kivasti tuohon pöydälle, mutta vielä tänään jätin sen kauppaan. Saa nähdä saanko yön nukuttua vai vaivaako tarjotin mieltä;)

Meillä oli hirveä nälkä Varistosta palatessa ja laitoimme heti pihvit grilliin ja korkattiin uusi pöytä. Mukava siinä on syödä ja tuoleissa on yllättävän hyvä istua vaikkei persuksille pehmusteita olekkaan. Pikku-ukko huomasi siinä syödessä heti yhden puutteen, meiltä puuttuu aurinkovarjo! Sellainen on kanssa saatava. Sitten on kuulemma täydellistä.


Huomenna lähdemme retkelle. Seuraava postaus tuleekin ihan jostain muualta, ihan itseäkin jännittää mihin suuntaan päädytään.
Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Ei kommentteja: