torstai 4. syyskuuta 2008

Kauhistuksen hirvitys

Ei muuten paljoa naurata. Nyt hirvittää niin ettei järki riitä.

Menimme tänään ensimmäistä kertaa omilla avaimilla uuden kodin ovesta ja voi kauhistus mikä meitä odottikaan. Kyllä mä sen tiesin ettei tässä mihinkään viiden tähden hotelliin olla muuttamassa, mutta ovella leijaili sellainen kissanpissan haju ettei hetkeen ollut varmuutta, pystyykö sisälle menemäänkään. No, me mentiin.Ja sitten tämä keittiö. Voi kyökki parka, ei voi muuta sanoa. Kaikki paikat repsottaa ja siivoukset ollut vähän niin ja näin. Kyllä tässä nyt sitä positiivista uskoa tarvitaan etten lyö hanskoja tiskiin samantien. Tekisi mieleni muutama ruma sana...

Ei auta itkut nyt. Aamulla soitto isännöitsijälle ja iltarukouksessa pyydän, että ymmärtää yskän ja ottaa heti asian hoitaakseen. Uskon, että hyviä ihmisiä on olemassa ja juuri meidän isännöitsijä yksi heistä. Pitäkäähän peukkuja, että kissanpissaongelma saadaan hoidettua ilman, että täytyy teroittaa kynnet jo ennen muuttoa;-)Vielä kolme päivää töitä ja sitten remontin kimppuun, muutto 13.9. Saa nähdä miten meidän käy.

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Uskoa sinuun haluan valaa, kyllä se siitä iloksi muttuu. Aikataulu on kyllä vähän kireä, mutta hymyä huuleen ja positiivisella mielellä. Pidän peukkuja että kaikki onnistuu!!
-Krisse-

Sirkka kirjoitti...

Kyllä siitä hyvä tulee ja nythän voit sitten toteuttaa unelmasi keittiön suhteen...eiköhän kissanpissahajulle ole konstit keksitty millä sen pois saa:) Uskoa toivoa ja rakkautta uuteen kotiinne.

mimosamamma kirjoitti...

Toivotaan että kissanpissin löyhkän "lähde" löytyy, (siis ettei sitä pissiä ole ruiskittu sinne ja tänne) niin sitten on helpompi "tuhota" hajuhaitat.
Onnea ja tarmoa remonttiin ja suunnitelmien toteutuksiin toivotan ma, asioilla on yleensä tapana järjestyä ja hyviä isännöitsijöitäkin on olemassa:)

Marja