maanantai 29. syyskuuta 2008

Alkuviikkoa

Mulla on alkuviikko vapaata ja heti aamusta kampesin itseni liikkeelle ja koiran kanssa kolmen tunnin maaseutulenkille täällä kotikulmilla. Tahti oli kyllä rauhallinen, kunto ei vain anna vielä periksi, mutta mielen vuoksi oli pakko päästä ulkoilemaan.
Ei riitä sanat kertomaan miten paljon sielu sai ravinnetta tuolta lenkiltä. Hyvänen aika, täällä voin kuulla miten puut humisee ja puista pudonneet lehdet kahisevat jalkojen alla. Suunnattoman hyvillä mielin siis tämäkin viikko alkoi. Ja parasta asiassa on se, että voin nauttia näistä asioista vaikka joka päivä, takapihalta pääsee suoraan metsään ja tilaa riittää. Ihanaa.


Huomenna menen heti aamusta kaupunkiin ja työhön liittyvien asioiden johdosta psykologisiin testeihin. Saa nähdä tuleeko minusta isona vaikka puutarhuri tai linja-autonkuljettaja vai näkyykö vihreää valoa suunnitelmiini vaihtaa työnkuvaa. Mitenkään en voi testiin valmistautua, paitsi nukkumalla hyvät yöunet. Toivon parasta ja toivon, etten ole havittelemassa sellaista ammattia mitkä testitulokset täysin tyrmäävät. Saa nähdä...


Testejen jälkeen jäänkin pitkästä aikaa lempiharrastukseni pariin, kierrän keskustan sisustuskauppoja täysin rauhassa, suunnittelen ja haen ideoita tänne uuteen kotiin. Vähän on kesäistä tunnelmaa täällä meillä ja jotakin uutta talven varalle pitäisi hankkia. On se jännä ilmiö tämä pesänrakentamisviettikin. Jotakin lämmintä ja kodikasta täytyy saada kompensoimaan näitä valkoisia seiniä. Hyvä tekosyy päästä vähän ihastelemaan Riviera Maisoneita, kotona niitä voi sitten markkinoida ostoluvan saamiseksi ;-) Allaolevat kuvat ovat pikku-ukon huoneesta ja miten kaikki tuntuu nyt jotenkin mitäänsanomattomalta, toivottavasti huomenna kassi täyttyy ainakin ideoista ellei tavarasta.
Antoisaa alkanutta viikkoa!2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Syksyiset terkut täältä Kainuusta. Olen vieraillut blogissasi silloin tällöin ja ihaillut kotiasi. Teidän "herrahenkilön" kanssa oli puhetta blogistasi ja hän käski(!) jättämään kommenttia. Ensinnäkin Onnea uuteen kotiin! Tiedän että siitä tulee tyylikäs ja kaunis. Eipä tiiä vaikka joskus tultaisiin ihan livenä katsomaan!
Terkut muillekin perheenjäsenille!
t. Leena

Cia kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa huominen päiväsi.Minäkin malttamattomana odottelen uusia kuvia teiltä,olen ihan varma että tulen pitämään näkemästäni