lauantai 27. syyskuuta 2008

Päivän piristeitä

Ajelimme tänään tuonne kirkolle ruokakauppaan ja kauppareissulla tuli käytyä paikallisessa kukkakaupassa ja yllätys oli mieluinen, kivoja sisustusjuttuja löytyi kukkien seasta ja loistavaa palvelua, tulen olemaan vakiasiakas. Pieni mielenpiristys lähti mukaani maljakkoon.

Herra Tee valmisti ruoaksi meille pizzaa, sitä tuli taas vedettyä yli omien tarpeiden. Hyvältä ilmeisesti maistui koska tukkoisesta olosta ja kurkkukivusta huolimatta lautanen tyhjentyi tahdilla joten sekin olkoon osoituksena pizzan maittavuudesta. Ja loppuillan kruunasi puhelu ystävän kanssa ja kipollinen irtokarkkeja joita karvakaverin kanssa yhdessä sohvalla istuen nautiskeltiin.

On tämä elämä vaan ihanaa. Ja pitkästä aikaa viikonloppu, saan olla kotona omieni kanssa. Ihanaa loppuiltaa...

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

No niin tästä se sitten alkaa...
kiva kun löysit sellaisen viihtyisän kukkakaupan läheltänne, kukkakaupat ovat joskus varsin ihanteellisia, just siinä mielessä että niistä löytyy kivaa sisutusjuttuakin ja samalla saa roppakaupalla silmän iloa kauniista istutuksista:) Kotinne näyttää jo nyt varsin viihtyisältä, innolla täällä lisää:))
Pikaista paranemista, mutta onneksi olet menossa parempaan suuntaan:)

Aurinkoista iltaa.

mimosamamma kirjoitti...

Pienet mielenpiristykset ovat oikeastaan aika isoja asioita:) Ihanaa kun urakkanne on jo noin pitkällä että mielesi tekee hankkia kaunista uutta kotiinne, tai ainahan niitä hankkia voisi, mutta on aikoja milloin ei vaan huvita.
Mukavaa sunnuntai-illan loppupuolta:)