maanantai 17. elokuuta 2009

Koulut alkoi

Miskasta tuli tänään koululainen. Haikeana jäin katselemaan kuinka reippaasti pikku mies meni jononjatkoksi kuultuaan nimensä ja paineli iso reppu selässään koulun ovesta sisään kavereiden ja opettajan kanssa. Mulla on jotenkin nyt vaikeaa tämä luopuminen ja uuden oppiminen kuin lapsella ja hyvä niin, näin sen pitää mennäkkin. Ja hienosti oli päivä sujunut! Niin mukavaa oli ollut, että aikoo kuulemma vielä huomennakin kouluun mennä;) (Se luokanvaihto muuten onnistui!)

Ja tänään oli myös mun elämäntaparemontin eka päivä. Aloitin juoksukoulun ja näillä töppösillä sitä sitten kilometrejä olisi tarkoitus kerätä. Aamupäivällä ähelsin pienen pilates-tuokion, avasin vähän paikkoja puuskuttaen ja ähkien vain huomatakseni miten sairaan jäykkä ja väärin hengittelevä luojanluoma olenkaan;) Täytyy todeta, että pitkä ja kivinen tie on edessä korsetin metsästyksessä! Hivenen itselleni vihaisena miten olen saattanutkin itseni tähän jamaan, hyi mua.

Kansalaisopiston ilmoittautumispäiväkin oli tänään. Sain ängettyä itseni "hyvän olon tunnille", jonka tuntikuvaus lupaa lihasten huoltoa ja kehon jännitystilojen avausta. Just tätä mä nyt tarvitsen! Pilates-tunnille en mahtunut, sain 10. varasijan joten pakko lähteä Satsille pilatekseen. Toisaalta, jo on aikakin, olen jo viisi vuotta maksanut pronssikorttia 13€/kk ja käynyt peräti kerran pilateksessa! Aika kallis tunti eli siihen nähden...

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kun käväisit pitkästä aikaa...itsekkään en ole pahemmin liikuskellut....aina vain vastavierailulla...
täällähän oli paljon katsottavaa ja luettavaa...

Onnea koululaiselle...toivon kaikkea parasta mahdollista ja että saa mukavia kavereita..ja ope olisi myös kiva!

Jaksamista sinullekin ja toivottavasti tassuttelija on jo parantunut..itsellänikin on samoja vaivoja, ei mitään kivoja....onneksi on hyvät lääkkeet, jotka auttavat!

Mukavaa jatkoa sinulle ja opiskelua pikku koululaisen kanssa...

Jantiina kirjoitti...

Voi miten haikea olo tulee, kun lukee pienistä koululaisista. Mielessä on omat pienet reppuineen tienposkessa taksia odottamassa, ja siitä on niin kauan aikaa... Mukavia koulupäiviä Miskalle! :)

Tsemppiä sinulle elämäntaparemonttiin!! Huomaamatta ne kilot karttuvat ja kunto rapisee.. Mutta kyllä se entinen itse sieltä löytyy, kun jaksaa pinnistellä! :) Pilates on hyvä! Olen itsekin harrastanut sitä jonkin verran.

Hannis kirjoitti...

Heippa! Kuule se kaappi on tosi iso. Meillä 60m2 kokoinen oh ja se vie siitä aika siivun.

Yläosa: 4 ristikko-ovea
L 171 x S 42 x K 132 (cm)
Alaosa: 4 ovea, 4 laatikkoa
L 160 x S 47 x K 92 (cm)

Korkeus kuitenkin varmaan se ratkaiseva tekijä, meidän kaapis se on 224cm.

www.nuuksiohome.fi löytyy muuten kaikista mitat!

Terkuja terkkuja :-)