maanantai 10. elokuuta 2009

Koulua varten

Käytiin tänään Jumbossa tekemässä viimeisiä hankintoja alkavalle opintielle, vaatetta, reppu, kynät ja kumit. Kaikki tarpeellinen löytyy kelloa myöten eikä näiden asioiden takia tarvitse jännittää, sitä kun alkaa olemaan nyt ilmassa. Koulutielle lähdetään ihan farkku-teepaita-lenkkarit linjalla. Reppuun pakataan mukaan urheiluvaatteet koska iltapäivät koulun jälkeen vietetään liikuntakerhossa.


Ostin muutamia pitkähihaisia t-paitoja, mm.NameIt:ltä ihanan intiaaniaiheisen paidan josta ei valitettavasti nyt ole kuvaa. Ja ihan peruspaitoja Benettonilta.

(kuva Name It)

Parit farkut ostan vielä lisää ja yhdet lenkkarit Pumalta. Pikku herra ei ole käyttänyt vielä uusia valkoisia tossujaan kertaakaan, haluaa kouluun puhtaat kengät joten päätin, että Pumat otan mustana.


Ja ehkä se koululaisen tärkein ostos, hyvä reppu. Me päädyttiin tähän Jansportin trinity-reppuun, siellä on paikka sitten niitä märkiä urheilukamoja varten ja riittävät lokerot ja taskut pikku-ukon käyttöön. Reppu miellytti niin tulevaa kantajaa kuin maksajaakin;)

(kuva: Jansport)


Täytyy myöntää, että muakin alkaa pikkuhiljaa vähän jännittämään. Yritin tavoitella koulun rehtoria koko päivän koskien Miskan tulevaa luokkaa. Hänet kun oli toiveista huolimatta laitettu luokalle josta ei tunne ketään, syynä ainoastaan elämänkatsomustieto. Ja sillä luokalla mikä oli meidän toive, on tyttö jonka olisi ehdottomasti kuulemma päästävä tähän luokkaan johon Miska oli laitettu. Kouluterveydenhoitaja lupasi kyllä puoltaa luokan vaihtoa ja minä hermoilen miten käy. Kaverit on kuitenkin tukena ja turvana, pienilläkin ja tärkeää olisi lähteä hyvillä mielin koulutielle. Huomenna uusi yritys, pitäkää peukkuja myönteisestä suhtautumisesta!


Ps: Kolme ensimmäistä työvuoroa takana ja vielä hymyilyttää:)

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Onnea Miskalle alkavalle koulutielle!!!