perjantai 4. syyskuuta 2009

Kirppikselle mars!

Pidemmän aikaa olen vatvonut ja veivannut näitä sisustusasioita, haaveillut tyhjästä aloittamisesta ja yrittänyt miettiä mihin suuntaan nyt tätä kotia lähden viemään. Sisustus muuttuu, se on selvä ja aika selvää sekin, miten ja mihin. Ja neljänkympinkriisiä tässä kait elellään;) Mutta aloitan tyhjennyksestä ja seuraavat kaksi sunnuntaita vietän Helsingin Jäähallilla myymässä tarpeettomaksi käynyttä tavaraa.

Kuvassa olevaa Juvin tv-kaappia olen myös myymässä, samoin lasivitriiniä joka on uskollisesti palvellut kotiamme jo viisitoista vuotta. No, nyt ollaan tien päässä ja jotenkin vaan on luovuttava vanhasta saadakseen tilalle uutta. Miten on HuutoNetin laita tänä päivänä, vieläkö tavara vaihtaa omistajaansa?


Mukavaa viikonloppua kaikille! Jatkan kamojen lajittelua.

ps: Juoksukoulu etenee ohjelman mukaisesti, kirjoittelen niistä asioista myöhemmin lisää

3 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Huutis ei mun mielestä oikein "vetänyt" viime talvena ja keväänä yhtään, mut nt näyttäis olevan uusi aalto ja mulla ainakin on taas tullut kauppaa hyvin. Huono puoli se, että hinnat tahtoo kohota laatukamppeissa kauheen korkeelle, eli itse en ole päässyt kauheesti halpoja löytöjä tekemään... Mut siis kandee koittaa!!

(mikä sun tunnari on? mulla hanhall)

Marja kirjoitti...

Minäkään en ole pitkään aikaan myynyt huuto.netissä mitään mutta pitänee taas ryhdistäytyä sielläkin... olen vaan raahannut kaiken (lastenvaatteet) kirppikselle.

Kirjoittelehan ihmeessä lisää juoksukoulusta! Minua kiinnostaa moinen... nimim. kouluja käymätön juoksija :D

Mrs.A kirjoitti...

Löysin vasta aatulaan sisustusideoitten kautta... miten en olekkaan ennen käynyt. No korjataan tilanne alan tutkia tarkemmin