lauantai 12. syyskuuta 2009

Habitare

Olen vuosia käynyt Habitare-messuilla ja odotukset on aina ollut korkealla, onhan kyseessä Suomen suurimmat sisustusalanmessut. Ja yhtä monta kertaa olen karvaasti pettynyt messujen antiin. Liian tätä päivää mun makuun. Tänä vuonna en odottanut mitään, tiesin suurinpiirtein mitä odottaa. Ainoa pettymys tuli Boknäsin osastolla, ei Flamantia! Silti niiden osasto oli mun mielestä taas paras ja kiva oli nähdä uusi lumivalkoinen. Joten seuraavana vapaapäivänä suuntaan Fabianinkadun myymälään kuolaamaan Flamantia, ovat kuulemma saaneet juuri uudistukset myymälässä valmiiksi.


Muutaman kuvan räpsin, ja nimenomaan räpsin, hirveästi ihmisiä ja kuvatessa piti olla tosi nopea ellei halunnut kuvata messukävijöitä:)

ACollection


Les Tissus Colbert. Aivan ihana värimaailma ja hyvin tehty osasto. Kauniit kankaat. Tahtoo vaikka mitä...Jaa-a, en muista mistä tuli tämä räpsittyä


Boknäs. Osastolla voi osallistua kilpailuun jossa pääpalkintona loppuelämän huonekalut. Käykää ihmeessä kurkkaamassa osastoa jos messuille menette. Sori huono kuva, mutta porukkaa oli laumoittain.Nythän messuilla voi tehdä myös ostoksia, näin ainakin ymmärsin sisustuslehtien jutuista. Hämmästytti ettei tarjonta nyt ihmeellinen ollut, olisin tarvinnut torkkupeittoa, lyhtyä sun muuta. Ainoat ostokseni olivat Soap Factoryn pari saippuaa.


Voihan vapaapäivän huonomminkin viettää joten ihan tyytyväinen olen, että tuli lähdettyä. Ja seura oli hyvää, kiitos Katja. Ensi vuonna uudestaan, toivottavasti Flamant palaa!

3 kommenttia:

marjamatilda kirjoitti...

En ehdi tänä vuonna messuille mutta kiitos Sinulle messukuvista!

Niina kirjoitti...

Mä en ole nyt muutamaan kertaan käynyt Habitaressa koska huomasin, etten koskaan löydä sieltä yhtään mitään ideoita enkä muutakaan mukaani. Lehtitarjouksetkin on ihan turhia, koska mulle tulee jo kaikki mua kiinnostavat lehdet :)

Aatulan Äiskä kirjoitti...

marjamatilda: juu, kiitos kiitos. Kuvien taso nyt on taas sitä itseään, ehkä vielä opin;)

Niina: Niinpä, samat fiilikset täällä. Sitäpaitsi Habitaren ideat ja oivallukset sun muut trendit näkee moneen kertaan jo lehdistä.
Ja lehtikauppiaille sanon ettei tarvitse sitä myyntipuhetta jatkaa, mulle tulee ne lehdet jotka haluankin. Ilkeä ihminen? No, myönnetään, että joissain tapauksissa kyllä.