tiistai 15. heinäkuuta 2008

Valinnan vaikeuttaJos minä olen päättämätön tunnustuksien jaossa niin samalla tavalla vaikeaa on verhojen valinta. Kävin hakemassa Stoccalta näytteet Linumin kankaista. Eli olohuoneeseen olen haaveillut suoria sivuverhoja, niillä on varmasti käyttöä tulevissakin asunnoissa. Olen hivenen kyllästynyt tähän valkoisuuteen mikä kodissamme on vallinnut jo kauan joten vähän väriä toivon. Kuvassa olevista näytepaloista ajattelin olohuoneeseen tuota keskimmäistä kangasta tai sitten oikeanpuoleista ruskealla raidalla (kuvassa harmaa raita). Saa nähdä mihin päädyn...Mitä mieltä olette, yritän siis enemmän sinne merihenkiseen tyyliin?

Tuo siniraitainen näyte oli pikkumiestä varten, halusin tietää hänen mielipiteensä josko hänen huoneeseensa siitä verho. Vastaus oli ettei käy, koska ei ole keltainen. Täytyy siis yrittää uudestaan toisella lähestymistavalla ;-)

1 kommentti:

Sirkka kirjoitti...

Sanoisin näin, että kuuntele sydämesi ääntä...mielipiteitä on tuhat ja sata..ja jos et osaa itse päättää, älä tee hätiköityjä päätöksiä, kaikkea ei pidä saada heti ja nyt:)
Jos itse esimerkiksi muuttaisin uuteen asuntoon, niin saattaisin istua vaikka lattialla tyhjässä huoneessa ja antaisin vain ajatuksieni kulkea ja sitä rataa syntyy ihanuuksia ja ehkä oikeita valintoja:)
Onnellisia valintoja ja ihanaa päivää.