maanantai 28. heinäkuuta 2008

KohtaamisiaAloitin tänään viiden päivän vapaapäiväputken.
Oli suunnitelmissa siivousta, pyykinpesua, kävelylenkkejä, arkista puhdetta. Aamu alkoi suunnitelman mukaan, mutta suunnitelma muuttui kohdatessani tarhan portilla tyttäreni entisen ja poikani nykyisen hoitajan. Hän on vielä lomalla. Juttelimme, vaihdoimme kuulumisia ja ajatuksia. Hänellä oli aikaa, lomalaisella, päätin, että minullakin on. Oli ihana jakaa ilot ja surut. Karvakaveri ei saanut pitkää lenkkiä, oli varmaan tyytyväinen. Ainakin lötköttely puun alla varjossa kertoi siitä. Alma sai extra-rapsutukset.
Iltapäivällä tuli ystäväni töiden jälkeen "pyörähtämään". Piti juoda kahvit ja jatkaa matkaa. Meni tunti ja toinen, lopulta viisi tuntia. Oli niin hyvä jutella, olla yhdessä. Ihmetellä, pohtia tätä elämää, suunnitella tulevaa. Kiitos Lotta ajastasi, tulipas tarpeeseen. Jäi hyvä mieli.

PS: Pyykit tuli pestyä, imuroitua sen verran ettei tukehduta koirankarvoihin. Tärkein hetki kuitenkin oli aika, jonka pelasimme pikkumiehen kanssa sulkapalloa. Ei haittaa vaikka pölyt jäi pyyhkimättä ja lattiat luuttuamatta, pikkumies pyysi pelaamaan, viettämään pienen hetken kahden. Huomenna on uudet kohtaamiset, menen Tampereelle. Kerron myöhemmin mitä siellä näin ja koin, ketä tapasin. Kaikki on suunniteltu.

1 kommentti:

Krisse kirjoitti...

Hyvää tiistaipäivää, piipahdus kotitöiden keskeltä.
Alkuviikon hyvänpäivän toivotukset sinulle. T.Krisse