maanantai 21. heinäkuuta 2008

Teinin huoneesta

Meidän asunnossa on erittäin ongelmalliset makuuhuoneet. Periaatteessa neliöt on ihan ok, mutta huoneiden muoto ei miellytä. Toinen, neliöiltään iso makuuhuone on hankala siksi ettei siellä ole kuin yksi ehjä seinä, yhdellä seinällä on ikkuna, toisella ovi parvekkelle ja kolmannella ovi huoneeseen sekä rivi huonosti toimivia vaatekaappeja.

Ja sitten pienempi huone jossa majoittuu meidän neiti ja tietysti karvakaveri eli tyttöjen huonehan se on;-) Huone on viileä (itse kyllä tykkään, neiti palelee) ja ikkuna aukeaa pohjoiseen joten aurinko ei tavoita säteillään seiniä eikä paljon muutakaan. Ja se malli, huone on pitkä, yli 4,5m, mutta ainoastaan 2,10m leveä. Eli pitkulaista vaikutelmaa piisaa. On siihen päätyseinään kokeiltu jos ja vaikka mitä, aina palattu alkuperäiseen eli valkoisiin seiniin.
Onneksi meillä tyttären kanssa värimaku on samanlainen. Neiti ihailee Yhdysvaltoja, joten väritys on helppo ottaa sieltä ja sopiihan se muunkin kodin väritykseen. Onneksi violetti-kaudesta päästiin, se ei oikein sovi omaan makuuni. Hyvä näin.

2 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Onpas kaunis huone teitin teinillä

Krisse kirjoitti...

Hei Aatulanemäntä!
Piipahdappas blogissani. Siellä on sinulle yllätys!
Sinulla on ihana blogi!
T.Krisse