tiistai 8. heinäkuuta 2008

SekamelskaaMeillä se vallitsee kyllä semmoinen tyylien sekamelska ettei paremmasta väliä. Kyllä sitä välillä toivoo punaista lankaa tähän sisustukseen, mutta minkäs teet, kaupat on pullollaan toinen toistaan ihanempia, mahtavempia unelmia, jotka on kaikki pakko saada omistaa. Ei auta. Muistan jostain lukeneeni jonkun minua järkevämmän ihmisen sanoneen ettei kaikkea kaunista tarvitse omaan kotiin saada. Siinä se olisi se punainen lanka, että jättäisi osan kauppaan odottamaan toista kotia ja pidättäytyisi omassa tyylissään. Pöh, sanon minä, siis missä niistä tyyleistä? Eihän sitä just tänään voi varmuudella sanoa mikä tyyli ensi viikolla miellyttää eniten. Varmaan muuten katuu sanomisiaan tänä päivänä lauseen heittäjäkin ;-)

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kauniin asetelman olet saanut aikaan..tulee mieleeni olostani merenrannalla vaalealla silkinpehmeällä hiekalla nauttien hiljaisen tuulen tuiverruksesta aaltojen loiskiessa varpailleni..

Rauhallista iltaa.

Sabuska kirjoitti...

Täällä toinen tuuliviiri sisustaja, milloinkaan ei voi tietää, mikä tyyli suuntaus on rantautumassa, tulossa tai jo menossa. Meillä kanssa pelkistynyt länsirannikon suuntaus nostanut päätään, mutta kuinka kauan, niin sitä ei tiedä kukaan...
Pääasia lienee että itse viihtyy ;-)