torstai 17. heinäkuuta 2008

LuksustaKotona on hiljaista. Lapset ovat lomanvietossa muutaman päivän ja karvalapsi lähtee huomenna rakkaan ystäväni hoiviin, kiitos Ira jo etukäteen. Me olemme kuin orvot pirut. Pitää ryhdistäytyä ja nauttia "vapaudesta", ei mitään velvollisuuksia. Päätimme ison miehen kanssa mennä illalla nauttimaan kaupungin hälystä, suuntaamme siis töiden jälkeen rantaa kohden ja sopivan tuolin tullessa vastaan, nautimme olostamme kunnes illan viileys ajaa meidät omaan kotiin. Voi että tätä on odotettu! Aikaa vain meille kahdelle, ihanaa. Täältä tullaan Kaivari, pitäkäähän oluet kylmänä ;-)

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle...itse olen asunut siellä koko lapsuuteni, joten kaivopuisto on minulle hyvin tuttu paikka jopa niin että lapsena luulin sen olevan meidän oma puisto:))
Vielä tuosta sisustuksesta, mietin tässä mielestäni teille sopisi merihenkinen sellainen , josta itsekkin olet haaveillut ja sinullahan on jo jonkin verran sitä rekvisiittaa...siitä vaan jatkat eteenpäin ja mitä tulee keltaiseen poikasi toivomuksesta niin sehän sopii hyvin merihenkiseen kesätunnelmaan , toki vielä lisätäkseni keltaisen sävyjä on paljon.
Nautinnollisia ja ihania hetkiä merituulen raikkaudessa.

maano kirjoitti...

minä tääl kurkkimassa :)