maanantai 26. toukokuuta 2008

Verhohaaveita

Verhot on minulle ongelma. Sujuvasti ihailen kaikkien muiden kauniita verhoja ja ideoin omiinkin ikkunoihin vallan mahtavia systeemejä, mutta mikä neuvoksi, kun mikään ei sitten kuitenkaan näytä miltään. Siis täällä meidän kotona.

Nyt olen taas vahvasti haikailemassa uusia verhoja, ystäväpiirin taitava ompelija lupasi jopa tehdä ostamilleni kankaille ompelutyöt. Lähtökohtana kankaiden ostolle on se, että niiden tulee olla edullisia ja ryhdikästä puuvillaa. Edullisia siksi, että toivon meidän asuvan uudessa kodissa jo tänä kesänä ja haaveilen laskosverhoista joten nykyiseen kotiin en uhraa enää hirmuisesti senttejä. Harmi, kun tänne ei voi laskareita ajatella, ikkunoiden vierustoja rumentaa hirmuiset putket ja haluan niiden pysyvän verhojen takana piilossa. Siksi meille tulee suoria verhoja.Viime viikolla Ikeassa pyörähtäessä löysin ylläolevia kankaita. Näyttipä ne niin raikkaille ja kivoille, mutta vastusteluistani huolimatta ne nyt pyörii ajatuksissani siihen malliin, että niitä on mentävä lähipäivinä uudelleen hipelöimään. Saa nähdä josko näistä pientä iloa värien kaipuuseenkin...

1 kommentti:

Lena kirjoitti...

Hei! Ihanan raikkaan näköisiä kankaita olet löytänyt! Itsellekin alkaa tehdä mieli ottaa ompelukone esiin ja alkaa väsätä jotain uutta kotiin!