sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Puutunutta

Mun bloginpito on ihan puutunutta ja väsynyttä touhua. Ei vaan jaksa nyt innostaa, kuten ei moni muukaan asia tällä hetkellä. Tulin siihen tulokseen, että Aatula jää nyt tauolle. Palaanko, sen aika näyttää ja missä muodossa. Täytyy pohtia uudelleen miten paljon sitä on valmis itsestään ja elämästään kenelle tahansa kertomaan. Pitäisikö blogi laittaa salasanan taakse, tulisiko jutut silloin sielusta asti vai olisinko yhtä pinnallinen hömpänpömppä? Mitä, missä, milloin ja kenelle? Koko homma on siis ihan haussa enkä ole yhtään kartalla miten jatkaa.

Viime aikoina on monissa blogeissa ollut postauksia näistä kommentoinneista. No, samoja fiiliksiä täälläkin. Kuka ja ketkä täällä käy, kommenttiloota ammottaa lähes tyhjänä. Puhelinkaan ei soi kuten ennen vaikka tietääkseni monikaan ystävistäni ei täällä vieraile joten ihmetyttää kuka täällä sitten käy kun laskuri kuitenkin kulkee eteenpäin hitaasti mutta varmasti.

Itse olen tosi huono kirjoittelemaan kommentteja. Käyn päivittäin monissa blogeissa eikä aika yksinkertaisesti riitä kommenttien kirjoitteluun. Juu, tiedän, seli, seli, mutta en kai voi itse hirveästi kommentteja odottaa ellen niitä myös itse käy kirjoittamassa? Yritän tämän tauon aikana parantaa tapani tämänkin asian suhteen.
(kuvat:Artwood)

Jään nyt keräämään uutta puhtia ja toivotan kaikille oikein hyvää syksyn jatkoa ja nöyränä kiitän kaikkia jotka tänne Aatulaan ovat kommenttinsa kirjoittaneet. Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin: Kiitän ja kumarran!

10 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Voihan Aatula sentään. Mulla on aina silloin tällöin tismalleen samat fiilikset tästä blogin pitämisestä. Välillä on paljonkin asiaa, välillä ei niin mitään sanottavaa - ei omassa blogissa, eikä muillekaan jaksa kommentoida. Huomaan olevani melko huono kommentoimaan ellei mulla ole mitään sanottavaa, siis sellaista mitä ei kymmenen muuta ihmistä olisi jo ehtinyt kommentoida minua ennemmin. Ja tosiaan, blogimaailma on ongelmallinen siinä mielessä, kun toisaalta ei haluaisi kaikelle kansalle kertoa kuulumisiaan kovinkaan tarkasti - mutta ellei kerro, mitäs sitten? Tässä meidän uusi tyyny, ja seuraavassa blogissa tyyny toisesta kuvakulmasta :) No mutta, sinne suunnalle seesteistä syksyn jatkoa, juoksuintoa ja koru, juu, sellainen piiiitkä kuulostaisi kivalta! Ollaan yhteyksissä!

Niina kirjoitti...

Tuo nahkanojatuoli tuossa kuvassa on aika magee!
Tiedän tunteesi. Itsekin käyn aina välillä "tauoilla".

Lena kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia! Nauti syksystä ja toivottavasti palaat vielä!

Aurinkoa päivääsi :-)

Lena

Päivikki kirjoitti...

Olen tosi "tuore" tapaus täällä blogimaailmassa, mutta niitä kommentteja minäkin kaipaan, kun yksinäni päivät pakerran ilman ihmis-seuraa. Ymmärrän tismalleen tuntemuksesi, toivottavasti löydät vielä uuden sävelen!

Jantiina kirjoitti...

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle! Toivottavasti saat kerättyä voimia ja tänne blogiinkin vielä palaat!! Onhan tämä bloggaaminen aina toisella sijalla, kun sitä muuta on välillä aika paljon... ja kommenttejakin odottaa, vaikka sekin tuntuu kivalta, kun laskuri kuitenkin pyörii... Itse myös käyn joskus (liian harvoin) lukemassa toisten juttuja, ja ei sitten tule aina kommentoitua..

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, siis kommentit..vaikkakin saan niitä itse paljon ja olen tosi kiitollinen jokaisesta ihanasta sellaisesta, niin täytyy sanoa itse en ole aikoihin käynyt edes katsomassa, saati kommentoimassa, kahta lukuunottamatta..mutta aina olen mennyt vastasellaiselle, johtuu, että olen ollut täällä jo liian kauan ja kaikki ottamani kuvat on kotoani..ja tilat eivät ole järin suuret, niin en voi näyttää huonekalujakaan alati ja jos jotain uutta ostaa, niin täytyy saada alta pois, jotta uusia mahtuu tilalle...sitäkin olen tehnyt jo pitkän elämäni ajan ja nyt olen tyytyväinen näihin, niin miksi vaihtaisin..noh jääpi nähtäväksi.
En itsekkään täällä blogimaailmassa kerro henkilökohtaisia asioitani koko maailmalle..tuskin edes kiinnostaisi, siis minun. Täällä olisi tuhansia ihania blogeja jos ja vain kun aika riittäisi, mutta tällä hetkellä minulla on tämä ihana pikkuinen, joka taatusti ottaa kaiken huolenpitoni ja rakkauteni päivissäni.
Olen itsekkin harkinnut ja miettinyt jo koht vuoden lopettavani, mut aina vaan tänne magneetin lailla vetovoima käy..
täällä on tosi paljon ihania ystäviä, se se on!!
Sinulle ystäväni oikein ihanaa tätä päivää ja tee sellaista vain mistä nautit ja saat hyvänolontunnetta, eikä sen tarvitse olla sen kummempaa, mutta ehkä nämä pimenevät päivätkin vielä lisää useallekin ihmiselle hiukan alakuloisutta, mutta itse aina silloin ajattelen, kohta Joulu ja sit alkaakin kevättä kohti odottelua ja Valo tulee vastaan syleillen.
Kiitos samoin sinulle myös voimia ja jaksamista.
Heipskutijallaa!

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Joo, kaikki varmasti pitävät kommenteista. Meidän bloggareiden pitäisi tehdä uudenvuodenlupaus että kommentoimme blogeja joissa vierailemme. Itse olen sivuillasi ensi kertaa ja en kehdannut poistua ilman kommentointia :) Tosi kauniit kuvat jutussasi. Pidä piristävä tauko ja palaa sitten kun siltä tuntuu jos palaat. Ei blogin ole tarkoitus olla stressin aihe tekijälleen vaan mukava harrastus. Jouluja sinulle

Riikka kirjoitti...

Hyvää Joulun aikaa! :)

Riikka kirjoitti...

Hei ja kiva, kun pistäydyit! ;)
Laukku on myyty. Yritän tosiaan pikkuhiljaa purkaa kaapeista pois kaiken turhan..
Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle! :)

Riikka

Hanna kirjoitti...

Et ole ainut, joka ihmettelee tuota.

Seuraan itse muutamia blogeja täysin säännöllisesti ja olen huomannut, ettei kaikki edes katso kommentteja.

Mutta eihän se ole tärkeintä, vain se että saa itse ainakin nauttia kirjottamisesta. Itse p+idän ns lifestyle blogia, millon mitäkin tulee mieleen/tapahtunut.

Ihan kiinnostuksesta kommentoin :)

Hyvää alkanutta vuotta 2012 !

http://hannamamih.blogspot.com/