sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kevään väreistä

Olen ollut tosi saamaton tämän blogin suhteen, taas pari viikkoa meni huomaamatta eikä mitään postausta. Olisikohan mulla jutut vähän loppu? Kuvat ainakin toistaa itseään kyllästymiseen asti. En vain ole saanut mitään tehtyä tämän kodin eteen viime viikkoina, kaikki energia jää työnantajalle.

Kevättä mulla on rinnassa. Uudistumisen tarvetta siis. En millään enää jaksaisi odottaa pupujen esillelaittoa, mutta kevätväsymyksestä johtuen en jaksa mitään ylimääräistä ja järkikin toppuuttelee, johan sitä niihin ennen pääsiäistä ehtii kyllästyä.

Mulla on hirveä värien kaipuu. Elämässä on taas niin paljon muutoksia ettei mikään vanha ja tuttu tunnu riittävän. En pidä yleensä turkoosista väristä yhtään, mutta Gantin astioiden turkoosi on kuin karkkia ja miten haaveilenkaan löytäväni sen värisiä astioita, tyynynpäällisiä, liinoja, käsipyyhkeitä tai mitä tahansa. Toinen ihme väri on vihreä, siis semmoinen granny smith-ompun vihreä, joka aika-ajoin palaa mieleen. Väri tuntuu mielettömän raikkaalta tietyn punaisen kanssa ja on just mun makuun. Saa nähdä miten saan huushollin väreillä fiksattua.

Aamuisella metsälenkillä nappasin muutaman pajunkissan ja iskin maljakkoon kera höyhenmunien. Liian vähän tuli vaan oksia napattua, täytyy hakea lisää. Tämä tummanruskea tulee nyt korvista, jotain pitää keksiä. Jään siis virittelemään uusia suunnitelmia.

Aurinkoista kevään odotusta kaikille!

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mun täytyy myös saada jotain turkoosia.
Granny Smith on myös ikiaikainenlempiväri ja *vink vink* sitä saa nopeasti ostamalla omppuja johonkin astiaan ison läjän! Ihan paras keino saada väriä, eikä tarvitse ajaa kuin lähikauppaan.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Nanna - tänään pengoin omia varastoja, etsin yhtä tiettyä nauhaa ja kas, eteeni tupsahti muutama sisustussydän ja siitä se ajatus taas lähti...Sydämet on just sen ompun väriset ja vitsit miten hyvälle ne taas tauon jälkeen näyttää valkoista vasten, nam. Menen siis kauppaan;)

Pauliina kirjoitti...

Täälläkin yksi joka totaalisen kyllästynyt ruskeaan...kaapit ei vaan tahdo riittää että saisi kaiken pois näkyvistä :)
Ja ihana idea tuo omppu-juttu :D
Täälläkin siis tehdään huomenna reissu omppuostoksille!