maanantai 2. maaliskuuta 2009

79,5m2

Se verran löytyy meiltä neliöitä. Ja näihin neliöihin on saatu mahtumaan olohuone, keittiö, kaksi makkaria, sauna pesutiloineen, vessa ja vaatehuone. Toki se eteinenkin löytyy ja pienin tuulikaappi mitä ikinä on keksitty arkkitehtien keskuudessa piirtää. Varmaan miehen suunnittelema tämäkin talo;)


Rivariksi meilllä on iso piha. Itseasiassa se on aika valtava, nykyään ne tuntuu olevan semmoisia postimerkin kokoisia. Piha on aidattu joten se oli iso plussa tässä asunnon vaihdossa. Saa nähdä mitä tuolta lumen alta löytyy vai löytyykö mitään muuta kuin sammalta. Karvakaveri ei vaan ymmärrä pelin henkeä, eihän se yksin tuonne pihaan mene, sille täytyy lähteä seuraneidiksi eikä se varsinkaan tajua sinne mitään hätiään toimittaa vaikka kova tarve olisikin. Ei, me mennään edelleen lenkille.

Jotta kaikki ei olisi niin mukavaa ja makuni mukaista, on tässäkin puolensa, ne negatiiviset. Me tarvittais ehdottomasti yksi huone lisää. Sinne saisi ahdettua kaikki maailman tietokoneet, radiot, piuhat ja pannut. Ne, jotka nyt valtaavat makuuhuoneen niin ettei öisin ole pula painajaisista. Verenpainekkin nousee pelkästä johtohel..tin näkemisestä.

Ja olisihan se takka ihana. Ja kodinhoitohuone. Ja....Jääköön se loppusanominen toiseen kertaan. Aina on kiva haaveilla!

9 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

täällä toinen johtojen vihaaja kurkkimassa. olen työntänyt ihan kaikki televisiot kaappeihin kun en kestä niiden näkemistä, hih.
Ilona

Tuula kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Minullakin on omat painajaiseni - muuton jälkeinen kaaos on näemmä pysyvästi asettunut lymyilemään työhuoneen nurkkiin :/ Ei vaan ole riittävästi säilytystilaa, että saisi romut piiloon.
Saman verran on meillä neliöitä, me vaan asutaan kerrostalossa. Ja samaa olen ajatellut, että kukaan muu kuin mies ei voi suunnitella niin epäkäytännöllistä eteistä :D

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Ilona ja Tuula!
En tiedä riittäisikö edes kartano näille miehen johtokasoille ja lisää kuulemma tarttis ja tahtois. Luovutan koko makuuhuoneen suhteen ja hyväksyn tosiasian, että miehellekkin täytyy löytyä oma kolonen omasta kodista;) Eikä tämä blogittaminenkaan onnistuisi ilman näitä vehkeitä joten...Säilytystilaa ei varmaan koskaan ole liikaa vai enkö vain tahdo kuulla kenenkään valittavan tyhjyttään ammottavia kaappeja?

Niina kirjoitti...

Voi että, kuulisit ja näkisit mun unelmat asumisesta ja tilasta! Ne vasta on kaukana todellisuudesta ... miksei kaikki unelmat voisi toteutua ? Silleen vaan naps.

Kivalta näyttää ja iso piha kuulostaa tosi ... unelmaiselta! :)

Jantiina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Eiköhän se karvakaverikin ajan kanssa sopeudu. Muutto on aina kuin uuden aloittamista, tulee ainakin karsittua turhaa tavaraa pois. Aiemmassa elämässäni ehdin muuttaa moninaisia kertoja, tässä nyt sitten majailtu parikymmentä vuotta... Toisinaan tulee mieleen, kuinka kivaa olisi muuttaa!

Kirsi kirjoitti...

Onnea Uuteen Kotiin!

Kirsi

Lena kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Näyttää kauniilta ja kodikkaalta!

Krisse kirjoitti...

Onni tulkohon tupahan.
Hyvä vuosi vierahaksi.
Isännälle ikä pitkä,
emännälle perä leveä.

Siis onnea uuteen kotiin..

Sarppa kirjoitti...

Teksti oli kuin omasta suustani, samoista jutuista haaveilen meitin kodissa...