tiistai 3. helmikuuta 2009

Vessa-asioita

Vaaralan Krisse oli jättänyt blogiinsa haasteen kuvata hotelli helpotusta. Ajattelin tarttua haasteeseen lähinnä hyvien ideoiden puutteessa ja koska näissä blogeissa on tuunaustaitoisia ja idearikkaita immeisiä, en voi olla tarttumatta tilaisuuteen.

Kuvat ovat siis nykyisestä veskistämme ja tulevassa kodissa sama tilanne odottamassa. Eli tilaa ei tule yhtään enempää ja kiintokalusteiden sijoittelu on juuri tämä. Eniten ahdistusta aiheuttaa tuo lamppu ja peili hyllyineen. Sähkömies löytyisi lähipiiristä, joten mahdollisen oikean lampun vastaan tullessa, voisi tosissaan miettiä tämän ulkonäön parantamista. Kaakelit nousee mun mielestä ihmeellisen korkealle lavuaarin takana ja se asettaa taas omat rajoitukset peilille. Mutta ei tästä paljon huonommaksi voi enää mennä. Eli kaikki ideat otan kiitollisena vastaan.

Vastapäätä lavuaaria on pönttö ja sen yläpuolella on hylly jolle en muuta paikkaa kodissamme keksinyt. Hyllyn hyvä puoli on se, että siinä on myös naulakko ja siihen saa roikkumaan aina tarpeellisen pussukan. Tämä Brukan farkkusävyinen pussukka säilöö vessapaperirullat. Aika kiva tässä käden ulottuvilla, minä kun yleensä huomaan paperin puuttumisen vasta siinä vaiheessa kun hätä on jo tullut;) Eli myöhässä.
Tämä pöntön taustaseinä tulee saamaan värin pintaansa. Hyllyn kohtalo on vielä auki. Mulla on nimittäin myös sellainen pieni kaappi joka tuonne sopisi. Ja irtonaulakoita löytyy. Kaikki on mietinnässä. Miten teillä on nämä hotelli helpotus asiat hoidettu? Haaste on kaikille avoin.

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tähän haasteeseen en voi lähteä mukaan, koska meidän vessa ei yksinkertaisesti kestä katsetta! Josko tilanne olisi parempi puolen vuoden sisään! Toivossa on hyvä elää...

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

meillä on tuo huussi räjäytyksen alla, painin samojen ongelmien kanssa. tällä hetkellä on tulossa vanha kaappi ja valeaa, vaaleaa ja vaaleaa, jospa avartuisi sillä.
Ilona

titta kirjoitti...

Meidän wc on oikea murheenkryyni, se pitäisi uudistaa mutta resursseista uupuu :)

Teillä on kaunis vaalea ja valoisan oloinen wc. Minäkin aina mietin olisiko hylly vai kaappi parempi pöntön taakse seinään.

Ai niin ja asiaa: voitit arvonnassa, onneksi olkoon :) laitatko tietosi titta.sininenhetki(at)gmail.com.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Ihana juttu, olin voittanut blogiarvonnassa! Kunhan palkinto kotiutuu laitan kuvaa tänne. Kiitos Titta;)

Vessaan ajattelin taustaseinään hivenen tummempaa maalia. Peiliksi jos löytyisi semmoinen pyöreä laivan ikkuna ja lamppu voisi olla sitten siihen tyyliin sopiva. Saa nähdä mitä markkinoilta löytyy ja minkälaista vaihtoehtoa vastaan tulee, en haeskele peiliä mitenkään aktiivisesti vaan luotan sen oikean tupsahtavan sitten vastaan.

Krisse kirjoitti...

...taas yksi kiva veski lisää...

hyvää viikonloppua...

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Aatulaan!
Olen aivan varma että olen kommentoinut näitä kuvia! Tosin koneeni on reistaillut ja muutamankin kerran ne (kommentit) ovat jumittuneet virtuaaliviidakkoon. Mutta tykkään täsät vessasta, sen vaaleudesta ja tyylistä. Meidän vessa tarvitsisi myös pommin allensa (tai remontin:)

mimosamamma kirjoitti...

Siis tarkoitin että Ilonan tavoin veskimme on räjäytysuhan alla, ei teidän:)))