sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Tunnustuksia

Sain haasteen Riikalta ja Jantiinalta vastata viiteen riippuvuuteeni. Kiitos vaan "muistamisesta", nämä tulivat ensimmäisinä mieleen vaikka kait näitä riippuvuuksia on minulla monia muitakin.

1. Perhe ja koti
Lapset ovat tärkeintä elämässäni. Haluan heillä olevan kaiken hyvin ja toivon, että isosta ikäerostaan huolimatta olisivat läheiset toisilleen. Ja Herra Tee, elämäni mies ja tottakait karvakaveri, me ollaan tiimi ja kaikki yhtä tärkeitä.
Koti, paras paikka maailmassa. Täällä ollaan turvassa omien rakkaiden tavaroiden ympäröiminä.

2. Rauhalliset aamut
Ilman omaa aamurytmiäni en selviä. Herään ajoissa, juon kaksi mukillista kahvia ja päivä lähtee käyntiin. Olen aina herätessäni hyvällä tuulella, mutta sillä lailla herkkänä ettei tähän rytmiin saa tulla poikkeamia. Tästä riippuu koko päivä.

3. Kävely
Rakastan kävelemistä. Olen kävellyt aina. Ja tehnyt muuten aiemmin jo aiheesta myös postauksen.

4. Eläimet ja luonto
Ilman näitä en olisi minä. Yritän elää elämäni niin etten vahingoita eläimiä enkä luontoa omalla toiminnallani. Tästä olen tarkka ja haluan opettaa tämän myös omille lapsilleni. Vaikka eläimissä on työtä, saan niin paljon voimia niistä ettei mikään fyysinen uhraus ole turha.

5. Bepanthen
Tähän olen koukussa. Tällä hoituu huulten rasvaus, kaikki haavat ja kolhut. Loistava tuote mitä ilman en selviä kuin muutaman tunnin kerrallaan. Tätä pitää olla useampi putkilo, sitä löytyy keittiön kaapista ja käsilaukusta aina.Tämä tunnustushaaste on pyörinyt blogeissa jo tovin. Mikäli et ole vielä omia riippuvuuksiasi kertonut, haastan sinut sen tekemään. Tämä on hauskaa!

5 kommenttia:

Cia kirjoitti...

hih,täällä toinen bepanthen riippuvainen:)On kyllä niin loistotuote!

Krisse kirjoitti...

Meidän Ella tyttönen haluaa kaikkeen pipiin Bepantenia..se parantaa kuulemma kaikki...

marjamatilda kirjoitti...

Upeat hevoset ja koira!

Sirkka kirjoitti...

Hei!
Sinäkös se siinä laskettelet mäkeä...vai tyttäresi veljensä kanssa:)

Vai uutta asuntoa katsomaan...ettekös te vastikään tähän muuttaneet:)

Mukavaa ja leppoisaa iltaa Aatulaan!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Sirkka -Juu, lapsethan ne siinä laskee pallomereen marraskuisella laivareissulla;)
Totta, vaihdamme tuohon naapuritaloon vastaavanlaiseen asuntoon, täällä kun ei tuo kissanpissahajuongelma helpota eikä helpota ennenkuin rakenteita myöten paikat revitään auki. 5kk ehdimme tässä asua. Harmi, että tämä meni näin.