sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Uudistuksia

Loma on vietetty ja arjen aloittaminen laittoi aivonystyrät hommiin ja tosissaan miettimään kevään uusia tuulia. Mulla on hirmuinen värinälkä. Innoissani menin vuodenvaihteessa netistä etsimään kevään uutuuksia, värejä, kuoseja ja vaikka mikä olisi kelvannut, mutta mitä löysin? Lähes kaikki nettisivut ennallaan, talvi ja joulu 2008. Plääh. Sitä en nimenomaan enää halunnut nähdä. Meillä on joulu ja talvi pakattu jo laatikoihin ja piilotettu vaatehuoneen perimäiseen nurkkaan. Ja siellähän saavat odottaa uutta tulemistaan.
Sininen on väreistä yksi mun ikisuosikki. Milloin se pitää olla tummana, milloin hempeän vaaleana ja sitten lemmikin sävyisenä. Hyvä väri.
Toinen suosikki on aina ruskea. Tarpeeksi tummana raikastuu tuolla sinisellä. Näistä väreistä koostuu varmaan meidän sydäntalven värimaailma. Onneksi jemmasta löytyy tyynynliinaa, tablettia sun muuta. Näitä värejä haluaisin myös astioihin.
Kuvat yllä on lainattu Arabian nettisivuilta.
Linumin sivuilla (ylempi kuva lainattu sieltä) oli jo kevään uutuuksia. Punaista tulee meillekkin. Tiettynä sävynä ettei palaa joulufiilikset, tuo keskimmäinen tyyny on hyvä, kukkakuosit jää väliin tänäkin vuonna. Tai eihän sitä koskaan tiedä.

Ihanaa suunnitella uutta. Pakkaset on vielä edessä, lumikin tulee Pekka Poudan puheiden mukaan vasta ensi viikolla ja mä olen jo ihan kevätfiiliksissä. Moneen otteeseen ehtii vielä tyynynpäällisiä vaihtaa. Huomenna vaihtuu työnkuva. Mua jännittää;)
Hyvää alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Kyllähän sitä haluaa joulun jälkeen jotain uudistusta laittaa. Minun uudistus olisi jis saisin tuota kamaa vähemmäksi. Joka paikka pursuaa..APUA!
Mitään en halua heittää pois ja säilytykseen ei mahdu..

Nanna kirjoitti...

Minäkin odotan kevät-uutta, mutta ne tulee varmasti vasta aikaisintaan tammikuun lopulla - helmikuussa. Ei sillä, että kotiini välttämättä mitään uutta haluaisin, mutta kivaa olisi katsella kaikkea uutta. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tulee yhtä sun toista uuttakin kiikutettu nurkkiin. Keväisin ei vain voi vastustaa kevätvärejä!

tinttarus kirjoitti...

Olipas virkistävä visiitti täällä. Uutta kohti ja valoisaan kevääseen kurkotellen. Itsellä on ollut semmoinen tuumailutauko tänään.

PSt. Tuolta alempaa kurkin hymysuin.....kiva kuulla, että jossain muuallakin asustaa "suurikenkäisiä"......

Valoisia aatoksia ja värikylläisiä hetkiä alkavaan arkeen!!

Merja K kirjoitti...

Kivat värit tuossa Linumin kuvassa. Kevät on jo minunkin mielessä, mutta tosiaankin kunhan ensin saataisiin hetkeksi edes lunta :)

Itse yritin selloon autolla viime lauantaina ja se oli ihan tuhoon tuomittu juttu. Kiertelin 20 min parkkihallissa, kunnes hermo meni. Ei näkynyt lamasta kyllä merkkiään, sen kokoisia muovipusseja ihmiset kantoivat ulos. Tosin alella onkin kannattavaa ostaa tarpeellisia hankintoja.

Onnea uuteen toimenkuvaan :)

Piitis kirjoitti...

Kevättä odotellaan, pakkasen nipistellessä poskia ja nenänpäätä.
Joulu hössötysten jälkeen kaipaa raikasta ja jotain pastellisävyjäkin.
Ihana turkoosi muki, haluaisi..
No, edellä mainittu tavaran paljous vaivaa meilläkin.
terkuin PiitiS