lauantai 24. tammikuuta 2009

Lauantain puuhia ja tiukka kommentti

Meillä on ollut mukava talvipäivä. Ollaan nautittu täysin rinnoin ulkoilusta, saimmehan vihdoin kauan kaivattua lunta. Stiga on saanut tänään kyytiä kotipihamme mäessä ja hauskaa oli. Vatsa kippurassa sain nauraa eskari-ikäisten poikien jutuille kun suunnittelivat miten lasketaan hyppyristä ja mitä reittiä lasketaan. Ja yhteistyössä kaverukset alas päästyään tarttuivat kelkkaan kiinni ja kantoivat taas mäen päälle, kerta toisensa jälkeen.Ja sitten hiihdettiin. Sain kunnian toimia hiihdonopettajana vaikka kyseinen pesti ei ihan minun heiniä olekkaan. Sen verran on aikaa omasta, lupaavasti alkaneesta urasta ja välineidenkin kehitys on mennyt roimasti eteenpäin;) No, hyvin tästä hommasta selvittiin ja huomenna jatketaan harjoituksia tasamaalla aiheena tasatyöntö. Tavoitteena on tietysti eskareiden väliset kisat ja kunto pitää virittää kohdalleen.Tässä viikolla on palstatilaa saanut erään naisen kommentit tästä äitinä olosta. Siinä jaottelussa en pärjännyt, olen siis hänen mielestään huono äiti. Ihmetyttää kuinka ikäiseni nainen tällä vuosituhannella vielä moisia suustaan päästelee. Jokainenhan voi ja saa toteuttaa juuri sellaista äitiyttä kuin parhaaksi näkee. Ja jokainen äiti on paras mahdollinen äiti omalle lapselleen. Toivottavasti pöly asian tiimoilta laantuu pian ja kommentit jäävät omaan arvoonsa. Tämä äiti lähtee taas maanantaina töihin ilman mitään omantunnon tuskia;) Ja vieläpä hymyssä suin.Hyvää lauantai-iltaa äidit, olette sitten töissä tai vapaalla, kotona tai vieraisilla, yksin tai lasten kanssa...

7 kommenttia:

Piitis kirjoitti...

Kauniita kuvia ja kivaa yhdessä oloa. Mukavaa kun on lunta, lapset saavat nauttia kelkkamäestä, hiihdosta ym.. talven riemuista.
Jokainen äiti on lapsilleen tärkeä. On sitten työssä tai kotona. Minä katsoin ohjelman missä tämä äiti meuhkasi. Häpesin hänen puolestaan.
Iloitaan ja nautitaan jälkikasvusta. Ei tunneta syyllisyyttä käydäänkö kodin ulkopuolella töissä,opiskellaanko tai mitä se ikinä onkaan.
Mukavaa talvista sunnuntaita!
Terkuin Piitis

maano kirjoitti...

mielestäni jokainen äiti tekee omat ratkasunsa , ja kaikilla ei ole edes mahollisuus jäädä kotiin vaikka tahtoisikin :) kivoja talvisia kuvia
terkuin
maano

Nanna kirjoitti...

Katsoin netistä ohjelman, huoh.. En ymmärtänyt miten joku aikuinen voi naama peruslukemilla kertoa tuollaista stooria!

Apua, suksilla!! Minä olen hiihtänyt viimeksi 20 vuotta sitten..

Sirkka kirjoitti...

Heipsistä!
kiitos visiitistä:)
ihana talvipäivä ulkosalla, mistään ei voi saada enempää puhtia kuin sieltä...kaikialla onkin nyt kauniin valkoisen raikkaan oloista, että mikä ettei, mallia täytyisi ottaa:) ennenkuin se kevät sieltä kohisten tulee...muuten tulee aika yllättäen aina.

Leppoisaa sunnuntaita jatkakaa te harjoituksia:)

Krisse kirjoitti...

Kaikki äidit jotka lapsistaan huolehtivat ovat hyviä äitejä.


Mukavia urheilukuvia :-)

mukavaa sunnuntaipäivää toivottaa Krisse

Sabuska kirjoitti...

Iltaa vaan!

Juu ja tämä äiti taitaa saada rahnaa sen verran hyvin kotona olosta, että se kannattaa..
Minä olisin mielummin kotiäitinä, mutta kun se ei ole taloudellisesti mitenkään mahdollissta :-( Toki kun nuorin lapsi olisi vaikka sen kolme vuotta taitaisin minäkin kiljuen haluta jo töihin ja ihmisten ilmoille =0)
Jokainen tyylillään, meillä aikilla ihmisillä kun on syymme valinnoillemme.
Hyvää alkavaa viikkoa!

Maria kirjoitti...

Tänään keskustelimme tästä meuhka-rouvan aiheesta päiväkodin ovenpielessä. Lopputulema oli, että hullua!
Itse olen ollut vuoroin kokopäivä-äitinä, puolipäivä-työläisenä tai -opiskelijana tai kokopäivä työläis/opiskelijana. Kaikki on olleet hyviä vaihtoehtoja. Tämäkin nykyinen, kun puolipäiväisenä teen töitä, loput hoidan omia lapsiani ja opiskelen etänä. Tekemistä piisaa, mutta kaikilla on kaikki hyvin ja elämä kulkee.
Minä en korvaani lotkauta arvon natsi-rouvalle.

Mukavaa tulevaa viikonloppua ja tulevaa työviikkoa!