lauantai 27. joulukuuta 2008

Paluu todellisuuteen

Joulu on sitten tältä vuodelta juhlittu, kinkut vedetty ja suklaat mässätty. Ihan hyvä, ei tätä elämäntyyliä kestäisi pää eikä maha, joten potut ja kastike vaan takaisin ruokavalioon.

Olin tänään töissä. Se oli viimeinen työvuoroni näissä hommissa. Tuntuu aika epätodelliselta. Nyt on vapaapäiviä ja sitten muutama lomapäivä kunnes uusi ura odottaa. Saan elää koko kevään "normaali-ihmisten" kahdeksasta-neljään elämää. On tässä taas sopeutuminen;)

Kovasti houkuttaisi nuo kauppojen alennusmyynnit. Saa nähdä mistä huomenna itseni löydän. Jotenkin tämä jouluinen jo kyllästyttää. Ja kohta alkava pommitus ahdistaa. Pakkaan pesueen ja lähden karkuun niitä karkeloita.
Hyvää illan jatkoa!

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ooh, onnea uudelle uralle!

Me taidetaan myös pakkautua maakellariin paukkuja ja pommeja piiloon.

mimosamamma kirjoitti...

Minäkin toivotan onnea uuteen työhön!
Alennusmyyntien ryysikset taidan kiertää kaukaa ja pommit on pakko kestää, onneksi koira joka pelkää kuollakseen paukkuja on jo melkein kuuro joten toivottavasti tämä uusi vuosi sujuu vähemmillä tärinöillä:)
Oikein mukvia loppuvuoden päiviä Aatulaan ja hyvää uutta vuotta:)

Krisse kirjoitti...

Toivon sinulle mukavia työpäiviä uudella työpaikallasi.
Ja Hyvää Uutta Vuotta!

Minttu kirjoitti...

Hei!
Onnea, uuteen työhön! Miullakin on haaveena vielä joskus päästä tästä vuorotyöstä päivätöihin, olisi se vaan paljon normaalimpaa elämä sitten... Huurteisen metsän väki toivottaa Aatulaan oikein ihanaa Uutta Vuotta 2009!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kiitos teille onnitteluista! Työnantaja säilyy entisenä, työnkuva tulee muuttumaan. Eli kevään vietän koulutuksessa ja vappuna alkaa uuden homman tositoimet. Saa nähdä miten muijan käy:) Jo siksikin, että se on kolmivuorotyötä...