sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Vauhdikasta vapaiden viettoa

Viikonloppu on ollut täynnä äksöniä, menemistä ja tulemista ja muuta puuhaa.

Raahasin eilen naapurin rouvankin Augustin Huvilan avajaisiin ja siinähän päivä mukavissa merkeissä vierähti naurun ja hösellyksen säestyksellä. Ihanaa oli tavata ihmisiä blogien takana, kiitos Hanna ja Nanna, teitte avajaisiin mukavan ja välittömän tunnelman! Ja puotihan oli täynnä kaiken maailman ihanuuksia...Eli palailen Oitbackaan hetimiten.

Kotona tilanteet muuttuu ja suunnitelmat elää. Vähän on hintsusti näitä neliöitä ideoiden määrään mitattuna. Täytyy kait kartoittaa seuraavaksi ammattilaisten taksat, päättämättömyys vai mikä tässä mättää kun mistään ei tunnu saavan otetta. Vaikka ei kait tämä huusholli mihinkään ikinä valmistu, mutta onko se tarkoituskaan? Mitä sitä sitten harrastaisi ja mihin sitä sitten viimeiset rahansa käyttäisi tai kortteja katteista tietämättömänä vinguttelisi? Täytyy sitä meikäläisenkin elämässä jotakin jännitystä olla.

Vakavasti harkitsen myös vitriinistä luopumista ja uuden, vähän erityylisen hankkimista. Uusi vitriini odottaa hakijaansa ja vaivaa mieltäni, mutta ootelkoon vielä ensi kesään. Yksi murheenkryyni on jo heivattu, se rautasänky lähti. Ja nyt olohuoneessa on taas enemmän tilaa keksiä uusia ratkaisuja, ai että miten tyytyväinen olen.

Mukavaa alkavaa viikkoa taas kaikille!


4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Mukavaa kun teillä on ollut äksöniä. Meillä jatketaan remppaa alkuviikosta. Josko jouluksi saataisiin valmiiksi. Pitää vaan hieman laman vuoksi budjettia supistaa..Hyvää alkavaa viikkoa taas toivottaa Krisse

mimosamamma kirjoitti...

Täällä on taas yksi löhöilyviikonloppu takana ja äksönistä ei tietoakaan:) Ihana olisi joskus päästä käymään kaikisssa sis.liikkeissä jotka ovat blogien kautta tuttuja, vaan matka on aina esteenä.
Kodin tuunaaminen on kiva harrastus ja harrastukset aina maksavat, mutta voisihan ne rahat turhempaankin tärvätä, eiks vaan:)
Kuva on taas niin kaunis ja harmoninen:)
Mukavaa alkanutta viikkoa Aatulaan!

Nanna kirjoitti...

Heippa

Mä olen tullut siihen tulokseen, että mitä enemmän on tilaa, etenkin säilytystilaa, sitä enemmän tulee hamstrattua tavaraa. Lopputulos on aina sama, eli nurkat tursuaa tosi pahasti :)

Ihailen ihmisiä, jotka pystyvät elämään vain sen välttämättömän kanssa!

Sarppa kirjoitti...

Voi sua onnellista kun olet päässyt huvilassa käymään.. nopeasti nyt katoin postauksesi, palaan huomenna uudestaan =)