lauantai 15. marraskuuta 2008

Pöytä on katettu

Posteljooni oli kiikuttanut eilen postilaatikkoon uuden kirjan "Pöytä on katettu". Ensireaktio oli ettei voi olla totta, peruin kyseisen kirjan enkä ainakaan ala mitään maksamaan vaan valittamaan alan kun ei automaattiperuutus kerran onnistu. Aikani puhisin ja pihisin raivosta. Tietysti uteliaisuus voitti ja piti alkaa sitten selailemaan mitä kirja sisällään pitää. Alkusivut meni puolihuolimattomasti pläräten. Sivu toisensa jälkeen alkoi tuntumaan paremmalta, haa, tämänhän voisi pitää ja säilyttää myöhempää tarvetta varten. Ei tässä nyt sinällään mitään uutta, tajunnan räjäyttävää elämystä saa, mutta mieleisen keittiökuvan löysin ja halusin sen teille näyttää.
Tykkään tämän keittiön tunnelmasta, yksityiskohdista, väreistä ja oikeastaan aikalailla kaikesta. Tätä henkeä tavoittelen mikäli omaa keittiötä joskus alan suunnittelemaan. Tuttujakin juttuja siellä on, lamput ja matto. Kyllä voisin kuvitella itseni tänne hääräämään. Pitäisiköhän luvata opetella pullataikinan teko tämän henkistä keittiötä vastaan. Jään pohtimaan...Kuvat on taas huonoja, mutta selailkaa kirja jos siihen törmäätte. Lähden kirja kainalossa nyt vällyjen väliin ja toivotan teille kaikille hyvät yöt.

7 kommenttia:

Sabuska kirjoitti...

Heippa!
Tottakai kuvastoa laittelen tulemaan ;-) Laita osoiteesi s-postiini niin saadaan kuvasto postiin!
T.sabuska

Krisse kirjoitti...

Täällä selaamassa..
-Krisse-

Hannukka kirjoitti...

Todella mieluisa tunnelma!

Hanna kirjoitti...

Minulle on käynyt joskus samoin, kiukusta kihisten olen kantanut postilaatikosta peruutetun kirjan sisälle, kirjan, joka on sitten osoittautunutkin huomattavasti luuloja paremmaksi =)
Tuo keittiö on kyllä minunkin mieleeni!

mimosamamma kirjoitti...

Kaunis keittiö tuo kyllä on ja vaikka en keittiöihme olekaan, viihtyisin tuollaisessa oikein hyvin. Kaipaan joskus isoa keittiötä jonka voisin sisustaa jopa oleilua varten. En tarvitsisi mitään uusimpia koneita ja vempaimia, ainoastaa muutaman neliön enemmän kuin mitä nykyisessä köökissäni on.
Mukavaa sunnuntai-iltaa Aatulaan!

Sarppa kirjoitti...

Ihana keittiö kyllä...

Jantiina kirjoitti...

Saman kirjan sain minäkin - olin unohtanut perua, ja niinhän siinä kävi, että tuolla se pöydänkulmalla odottelee...