sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lumimyrsky

Se on talvi nyt. Aamulla saa vissiin kaivautua ulos iglusta. Lunta on tullut vähintään kymmenen senttiä eikä loppua näy. Ulko-oven kun avaa, saa tosissaan työntää, että suostuu aukeamaan ja lumet änkeää väkisin tuulikaappiin jo pienestä raosta. Ei taida paljon jäljelle jäädä tästä kranssistakaan.Lyhdyssä yritin polttaa kynttilää, kesti varmaan puoli tuntia kun kynttilä sammui ja lyhdyn sisältä löytyi kasoittain lunta.
Kanervat ja lyhdyt on hautautunut lumen alle, ihan kuin olisivat piilossa. Pitää vissiin tosissaan tyhjentää tämä talon edusta näistä kesäkalusteista, ei näistä paljon jäljelle jää jos näitä myrskyjä talven aikana muutamakin tulee.Aamulla aloitan lumityöt. Hyvät yöt:) Ja tervetuloa talvi.

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Täällä kotkassa tilanne sama. Lunta tullut poikittain melkein kymmenen tuntia. kaikkiin paikkoihin se on päässyt. Ei löydy katoksestakaan lumetonta paikkaa.
Toivottavasti päästään aamulla ovesta ulos.
-Krisse-

Nanna kirjoitti...

No mutta, älä kranssia sure. Etkö sä ole juuri menossa kranssikurssille tekemään sitä upeinta kranssia ;)

mimosamamma kirjoitti...

On tää ihan mahdotonta ja tänään tulee vielä lisää lunta! Kaikki ruukut, lyhdyt ym. jutut ovat meilläkin jo kinosten alla..mutta on tätä odotettukin, siis kunnon talvea:)
Kolalla on töitä!