sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kotiaskareita

Yhden ainoan vapaapäivän kunniaksi piti taas tehdä kotihommat. Ihana, puhdas koti ja melkoinen pyykkivuori selätettynä. Voi taas lähteä hyvillä mielin töihin eikä tarvitse huolehtia onko kellään mitään päällepantavaa. Sieltä löytyy kaapista viikattuna. Pikku pakkanen aamulla antoi hyvän syyn aamulenkkiin, ihana keli. Ja näyttäytyihän tuo aurinkokin, sain napattua pari kuvaa. Mietin muuten, että tätä menoa laskeutuu hiljaisuus blogiin kun ei ole kuvia mitä käyttää, ei täällä pimeydessä pysty kuvia napsimaan. Tämä alakuvan nurkka tulee tässä lähiaikoina kokemaan muutoksen, suunnitelmissa siirtää vitriini pois toiselle seinälle ja tähän kohtaan on haussa sivupöytä. Ajattelin tummaa, täytyy vielä miettiä. Ja pohdinnassa myös verhot, aiemmat viritelmät ja suunnitelmat eivät oikein passanneetkaan.
Kävin muuten pari viikkoa sitten Jäähallin kirpparilla ja löysin allaolevat kynttilänjalat. Kynttilänjalat nähdessäni visio oli selvä ja nyt sopisi joulun tulla. Alan virittelemään joulua varmaankin ensi viikonloppuna. Herra Teen mielestä voisin vielä odottaa kuukauden. Mitä?! Eihän sitten enää mitään ehdi, jouluhan on silloin melkein jo ovella. Ainakin tontut vilisee nurkissa ja on muuta touhua. Aatulan joulun odotus alkaa kyllä kohta. Piste.

Samaiselta kirpparilta löysin ruukut. Minusta ne on ihanat. Ja sopivat varmasti tulevalle istutuspöydälleni ensi kesänä omaan pihaan. Visio on siis selvillä. Toteutus on rehellisyyden nimissä jo toinen juttu. Mutta yrttejä näihin ruukkuihin laitetaan, vaikka sitten tiskipöydällä pitäen. Ja ruukuista piti pulittaa 1 euro, en alkanut tinkimään.

Päivän saldo on reilusti plussan puolella. Tyttärenikin kävi visiteeraamassa ja ilahduttamassa meitä. Oli tosi kiva rupatella ja ihastella sisustuslehdistä kauniita koteja.
Minä odotan jo ensi lauantaita, käymme miehen kanssa vähän kaupungilla tuulettumassa. Ja tapaamme muutaman ystävän. Vielä neljä päivää töitä ja sitten taas vapaalla siivoten ja pyykäten. Ja sitten onkin lauantai. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille - vaikka sitten siivoten ja pyykäten!

13 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hei Marjut!
Kauniita hankintoja olet tehnyt!
Hyvää alkanutta viikkoa!
-Minttu-

mimosamamma kirjoitti...

Heissan!
Upeat kirppislöydöt ja yläkuvan valaisin jalkoineen on myös ihana!
Ja kuvaaminen on ollut hankalaa viime aikoina, ei oikein onnistu pimeinä päivinä, salamavaloa en haluaisi käyttää koska silloin kuvat ovat luonnottoman näköisiä.
Mukavaa alkuviikkoa Aatulaan:)

tinttarus kirjoitti...

Upeat kynttilänjalat oletkin onnistunut löytämään! Kunnon kirppislöydöistä saa aina NIIN hyvän mielen!

Iippa kirjoitti...

Hienoja löytöjä! :) Minuakin harmittaa valon vähyys. Kuvaaminen on niin hankalaa... Ja salamaa en minäkään haluaisi käyttää.

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka taas:)
Voi harmi, kyllä te nyt lähdette merimatkalle väärän värisellä paatilla, punainen on taitaa olla se meikäläisen suosikki:) Eli siis Viking Gabriella olen töissä. Harmi, olis ollut mukava tavata joskus "blogikavereita".
Ehkä meidän blogaajien täytyy järjestää joku yhteistapaaminen. Ehkä Tammikuussa olevat sisustusmessut?
Hienoja löytöjä olit muuten tehnyt. Aina kannattaa pitää silmät auki.
Syysterkuin Maikki

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Kauniit kynttilänjalata ja niin miehet ei aina ymmärrä, että joulua olisi jo elettävä heti.
ilona

Sirkka kirjoitti...

Valo vielä aikankin näyttää sinulla piisaavan;) voithan sitten kuvata, kun sinulla on vapaapäiviä, niin päivisin:) En minäkään koskaan ole käyttänyt salamaa, enkä käytä. Niin kyllähän tämä blokkailu aikaa vie ja täyty paneutua, itsekkin kun olen tässä ollut jo keväästä lähtien, niin olen harkinut...nii i:) mut jotenkin, kun on tullut jo muutamien kanssa niin juttuun, ni on vaikea lopettaakaan...
Edulliset kirppislöydöt olet onnistunut löytämään ja sopivat teille.Meillä on varmaan ympärivuotinen joulu, kun on niin paljon samaa esillä mitä joulunakin ja kynttilöitäkin aina poltellaan:) ni et aloita se joulu vaan sinäkin hyvissä ajoin, kohta se on jo ohi:))

Riikka kirjoitti...

Kiitos ilahduttavasta kommentista! :)
Oikein mukavia löytöjä sinulla..
Mukavaa keskiviikkoa!

Sarppa kirjoitti...

Niin sitähän se meinaa olla, siivousta ja pyykkäysrä, mutta toisinaan nuo on ihan kivojakin hommia..

Mukavaa iltaa teille sitten lauantaina..
Kivoja löytöjä olet tehnyt..

Peppilotta kirjoitti...

hei
ekaa kertaa kurkkaamassa blogiasi -
olen itsekin hurahtanut New England tyyliin ja pitäisi saada heti kaikki nyt - vielä paremmin jo eilen...

tulen toistekin
mukavaa viikonloppua!

ps kiva löytö kirppikseltä!

Nanna kirjoitti...

Terkut Aatulaan! Olipa hauska tavata ja vielä kivampaa olisi ollut, jos olisi ehtinyt vaihtaa muutaman sanan enemmän.
Piti vaan vähän kiirusta, mutta hyvä niin!

Hannis kirjoitti...

Moikkista Moi sinne Aatulaan ja terkut ja kiitokset vierailusta meillä tänään!!! Olipa hauska nähdä :-) Toivottavasti oikeasti oli jotain kivaa kotiinviemistäkin - en enää muista mitä napsit mukaasi, hih!

terkuin Hannis

Hannis kirjoitti...

P.S: Niin, unohtui jo sanoa, että aika mageet nuo purkit tosiaankin!!