keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Ankeaa avaruutta

Tässä se karmea todellisuus on. Rautaisen sohvasängyn muutettua varastoon, tilalle siirtyi vitriini sohvan nurkasta, pois sivupöydän alta. Ja voi taivas miten yksinäiselle ja mitättömälle se tuolla seinällä näyttää. Tästä johtuen ajatuksiini hiipi, että luovunkin tästä tekeleestä ja hankin tilalle matalamman lasiovisen senkin, siihen päälle saisi sitten niin nätisti laitettua kaikkea härpäkettä. Edellyttäen tietysti, että oppisi ensin väkertämään näillä ahavoituneilla käsillä jotakin katseenkestävää. Kieltämättä vähän ajatuksiani itsekkin säpsähdin, olen vähän liian suureen ääneen vannonut etten koskaan, ikinä, milloinkaan tästä kaapista luovu, sen verran ollaan yhteistä matkaa taivallettu ja kovia aikojakin nähty. Ja yht'äkkiä olenkin heivaamassa kaappipoloista ties minne. Mutta elämä on. Kovaa siis. Ja monesta on luovuttava saadakseen jotakin uutta.





Tätä senkkiä olen hiplannut Cobellossa useaan otteeseen. Jotakin tämän tyyppistä voisi miettiä, tai sitten ei. Senkki on ihan jees, jollain lailla tähän suuntaan näkisin kulkevani. Voihan se olla, että paikkaan vähän tuota ison kaapin edustaa laittamalla seinille jotain, eteen ison rahin tai jonkun systeemin. Visio on vielä hakusessa. On tätä rojektia vähän joka huoneessa ja kaikki hakee vielä sitä viimeistä pistettä iin päälle. Mulla kun tuppaa vähän nämä tyylit sotkeutumaan.



(kuva Cobellon sivuilta)


Jotakin positiivista tässä väljässä tilassa on, tähän tulee joulukuusi ja voi miten ihanaa, kun tilaakin jää vielä ympärille. Eli kaikella on aina puolensa. Jos nyt paistaisi aurinko ja olisi pikku pakkanen, olisi tämäkin postaus kyllä jäänyt tekemättä. Koska näin ei kuitenkaan sään laita ole, kehtaan olla sisällä lämpöisessä:)

7 kommenttia:

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!

Ai, nyt se on rautasänky saanut kyytiä.. Älä kuitenkaan luovu siitä vielä kokonaan, se oli kaunis:) Ja voithan sä aina maalata sitä valkoiseksi jos haluat?
Käviskä tuon vitriinin viereen joku "peltitonkka/purkki" missä olis joku iso kukka tai puu, sellainen maalaisromanttinen juttu, vaikka joku "risukasakin" missä olis oksilla muutama yksinkertainen koriste?
Terkuin Maikki:)

tinttarus kirjoitti...

Aaaaaahhh....ihanaa avaruutta....mahdollisuuksia vaikka mihin! Meillä olkkari täyttyy ja täyttyy....
Eilen muutti kotiimme Adalmiinan helmestä korkea ihana lyhtypylväs ja sekin vielä päätyi kuistin sijasta sittenkin minnekkäs muualle kuin ahtaaaaaaaaaseen olkkariin!
Riemuitse siis mahdollisuuksista!!!
Joulukuusikin saa tarpeeksi tilaa.....(toisin kuin meillä;)

Nanna kirjoitti...

Heippa

En yhtään tiedä mitä muuta tuossa huoneessa on, mutta mielestäni tuolle seinälle sopisi vaikka kaksi tuollaista kaappia. Tai siis näkisin siihen jotain leveää ja korkeaa. Tuo senkki yksinään saattaisi olla aika pienen ja orvon näköinen.

Minä ainakin sekoitan tyylejä kotonani ihan täysin enkä noudata mitään tyyliä. Meiltä löytyy tummaa ja vaaleaa, pilkkua ja pelkistettyä. Uutta ja vanhaa. Designia ja Ikeaa. Eli siis ostan huonekalun tai jonkun jutun sen itsensä vuoksi, enkä tyyliin sopivaksi. Jos vetäisin koko huushollin tosi countryksi, olisin varmaan pääsiäiseen mennessä täysin kyllästynyt ja joutuisin vaihtamaan kaiken ;) Älä siis murehdi tyylien sotkemisesta!

p.s. minä myös koko päivän kotona ja tekemättä lähes yhtään mitään. Ihanaa!

Riikka kirjoitti...

Moi!

Todellakin, ihanaa avaruutta.. :)
Mahdollisuuksia vaikka mihin. Niin minäkin ajattelin muuttaessamme tähän kotiimme, asuimme siis vieläkin pienemmässä. Mutta yllättäen ainakin minulla on se taito täyttää tilat tavaralla ja nyt toivoisinkin pääseväni taas isompaan. :)
Ja sama vika täällä, tyylit tuntuu sekoittuvan, vaikka haluaisin pitää sisustuksessa sen punaisen langan ja että koti olisi yhtenäinen. Mutta pikkuhiljaa ollaan menossa taas oikeaan suuntaan, kunnes taas kyllästyn ja haluan jotain muuta.. Eli siis loputon tie tällä sisustuksen saralla.. :)
Olen varma, että keksit jotain mukavaa tähänkin tilaan.
Nytpä töihin!
Mukavaa torstai-päivää! :)

mimosamamma kirjoitti...

Heippa!
Vitriini on todella HYVÄN näköinen mutta kieltämättä se rajoittaa jonkin verran sisustamista. Lipasto on siinä mielessä "antoisampi", sen päälle saa valaisimia ja asetelmia ja yläpuolelle tauluja:) Tilan tuntu on kyllä ylellisyyttä!
Mukavaa torstaita Sinulle:))))

Krisse kirjoitti...

Voi kun joskus olisi noin avaraa... kaman kerääjänä meillä ei varmaan ikinä.
Kaunishan tuo nyt olemassa oleva kaappikin on...tarviiko vaijtoa,:-))

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!

Kiitos käynnistäsi:) Mä lomailen vielä joulukuun 5 päivä asti.. En tiedä onko siellä Lexintonin kauppaa, mutta useat sisustusliikkeet myyvät sitä. Luulisin kyllä että heillä on siellä kauppa ja se on varmasti lähellä Laura Ashleyn liikettä ihan keskustassa. Siinä yhdellä kadulla löytyy melkein kaikki suuret merkit, joten vaikkaan tämänkin löytyvän sieltä.
Nyt kun menet Siljalla, niin tosi lähellä heidän terminaalia (10 minuuttia) on iso kirppis ja sieltä tekee aina löytöjä, käy ihmeessä!
Hauskaa matkaa teille:)
T:Maikki