sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Adventti

Ensimmäinen adventti, onneksi vasta eka. Nyt on nimittäin paniikki lähestymässä, joulu on ihan kohta täällä enkä ehdi mitään. Tai tuntuu etten ehdi. Tehdä haluamiani asioita ja levätä sopivassa suhteessa. Olette varmaan ennenkin kuulleet tapauksesta nimeltään työ, se häiritsee pahasti nyt tätä valmistautumista ja vapaa-ajan viettoa. Ei ole enää montaa tuntia kun kello taas herättää vaikka justiinsahan minä vasta kotiuduin.

Eilen ehdittiin sentään hakea sypressit ja lintujen ruoat. Talitintit on jo monena päivänä koputelleet ikkunoihin ja pettyneinä lentäneet naapuriin. Ei ole tällä tontilla ruokaa tarjolla, mutta nyt on. Omatuntokin kolkutteli jo niin, että katselin eilisellä kauppareissulla pienille ystäville ruokinta-automaattia, en mitään pientä vaan kartanon kokoista. Nyt pitäisi vaan päättää mikä niistä haetaan. Ja ruokaa, säkeittäin tulossa pähkinää, auringonkukansiemeniä ja talipalloja. Meidän pienet ystävät ovat selvästi tottuneet ruokailemaan juuri tällä pihalla enkä todella aio tuottaa niille pettymystä. Että semmoinen omatunto tällä äiskällä:)


Tunnelmallista adventtia kaikille!

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Minä ostin tänään sypressejä ja linnulle lintulaudan :) Ostin sellaisen korkean, kapean ruokinta-automaatin. Ollaankohan oltu samassa paikassa shoppailemassa?

Koita löytää aikaa hyggeilyyn!

Krisse kirjoitti...

Kaunis kuva. Jokaisessa selaamassani blogissa on toinen toistaan kauniinpia kuvia jouluisista asetelmista. Kiitos niistä. Tulee hyvälle mielelle.
-Krisse-

Päivi kirjoitti...

Aivan idyllisiä kuvia oot saanu filmattua. Talvimaisemat on niin kotosia. En ole vieläkään päässyt paikan päälle ihastelemaan..oma vikani. Nähdään. Terveisiä pikku- ja isolle miehelle. PÄIVI-

mimosamamma kirjoitti...

No panic:))
Hyvä kun päätit alkaa ruokkimaan siivekkäitä, niiden touhuja on kiva seurata ja oravatkin yleensä käyvät näpistämässä osansa antimista. Hassunhauskoja veijareita:)
Kaunis kuva!

Minttu kirjoitti...

Hei!
Minulla on jo vähän sama tunne, että paniikki alkaa iskemään... Niin paljon on vielä tekemättä, no onneksi tässä on vielä aikaa kuitenkin... Kuva on kaunis!
Mukavaa viikon jatkoa!
-Minttu-