perjantai 3. lokakuuta 2008

Viikonloppusuunnitelmia

Mulla on vapaa viikonloppu, harvinaista herkkua ja olen ihan innoissani!


Ajatuksissani aikaa on taas ja vaikka mihin, mutta saa nähdä mitä ehtii ja jaksaa;-) Ainakin piiiiitkät metsälenkit Alman kanssa, joka tapauksessa karvakaverin on vessaan päästävä ja nyt kun metsä alkaa nurkilta, tottakait toteutuu.

Pihaan pitäisi istuttaa pari pensasmustikan ja syyshortensian tainta. Viikolla olen asiaan perehtynyt ja opiskellut aiheesta googlettamalla. Minä, varsinainen hortonomi...Kuvassa on kuulemma alppiruusu, hän asuu etupihallamme ja siinä on hälle hyvä paikka, joten saa olla siinä kotiutuneena.
Takapiha on edelleen kaaoksessa. Vanha terassi kyllä purettu, kukkapenkki raastettu julmasti tyhjäksi (siihen tulee terassi, sori vaan kukkaset) ja nyt ootellaan päivää ettei sataisi, ruohonleikkuriin on bensakin ostettu, mutta minkäs teet, kokoajan sataa kaatamalla eikä silloin voi ajaa nurmikkoa. Voi kauhistus, saadaanko me enää tälle syksylle sitä edes leikattua? Ihme ja kumma, nyt eletään enemmän luonnon armoilla. Voi miten romanttista...

Eilen oltiin töiden jälkeen järjettömän ahkeria! Totuus on se, että saimme kaksi peiliä, kaksi taulua ja yhden naulakon porattua seinään paikoilleen. Eilinen saldo oli loistava, toisin kuin tänään, emme siis tehneet mitään (tosin tein tänään aamuvuoron ja olen herännyt klo 4;-). Saavutukseksi voi tosin tässä tapauksessa lukea sen, että jaksan vielä valvoa ja katsoin Maajussin morsiamet... Huomenna meille tulee vieraita. Voi miten olen heitä odottanut! Tervetuloa meille ystävät.

Ja kaikille oikein mukavaa viikonloppua, nauttikaa olostanne -töissä tai kotona!

1 kommentti:

mimosamamma kirjoitti...

Almalla on upeat juoksumaastot, ihanaa kun saa vapaana viilettää:))
Ja pikku hiljaa koti muuttuu ihan oikeaksi, ikiomaksi rakkaaksi pesäksi:))
Mukavaa sunnuntai-iltaa Aatulaan!