tiistai 14. lokakuuta 2008

MurheenkryyniTämä se on, siis tuo rautainen sohvasänky ja karvakaverin valtaama pesä, varsinainen päänsärky. Nyt se on olohuoneessa valtaamassa tilaa ja viemässä multa mielenrauhaa kun muuallekkaan se ei mahdu. Mitä ihmettä teen moiselle rotiskolle? Yritän pääni puhki miettiä mihin sen raijaisi varastoon odottamaan sitä työhuonetta, mitä ei ehkä koskaan edes tule. Höh. Toisaalta me tarvitaan varapetiä ja hyvät patjat tuossa on, mutta eihän se tuohon sovi, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tukkii koko olohuoneen ja jotenkin en vain saa istumaan sitä tänne. On siihen kokeiltu jos vaikka mitä peitettä ja yleensä pidän siinä tyynyjä kasoittain. En enää edes tiedä mikä tässä nyt ahdistaa, tällä hetkellä näin kuitenkin mennään. Jos keksit idean millä naamioin sängyn paremmin tähän sopivaksi, kerro ihmeessä!

Ja nyt hyvät yöt!

5 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Minusta rautasängyt ovat ihania ja tuo tumma näyttää hyvältä noiden taulujen alla. Paljon tyynyjä laittaisin tuonne, niin siitä tulee enemmän sohvamainen!

mimosamamma kirjoitti...

Ei tuo minusta mikään rotisko ole, se on hyvän näköinen taulujen kanssa ja sitäpaitsi hyvin siron näköinen:))Kuten Lena sanoi: paljon tyynyjä ja a vot, se on siinä:))

Sarppa kirjoitti...

Minustakin näyttää hyvältä tuo sänky
minä laittaisin taakse aika isojakin tyynyjä..

maano kirjoitti...

ei minustakaan sohvasi kyllä rumalta näytä .. itellänikin oli joskus aikoinaan vastaava ja spreijasin sen valkosex .. tyynyjä minäkin siihen laittasin ja voisko siihen kokeilla jotain vastaavaa viritelmää niinkuin lasten pinnasängyssä pehmustetta jollakin kivalla kankaalla jonne täytteex laittais vanulevyä ja solmis kivasti tuohon rautaosaan kiinni ja sit tyynyjä lisäx ..

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!
Rautasänky on ihana, älä vaan vie sitä varastoon:)
Ehkä sellaisen pitkänmalliset pyöreät "makkaratyynyt" molempiin päätyihin ja sitten erikokoisia tyynyjä selkänojalle. Ehkä 3 isoa selkänojaan ja niiden eteen pari pienempää?
Taulutkin olivat kauniit, mutta mä olen sellainen hyllyhullu. Laittaisin sinne päälle jonkun kauniin vanhan hyllyn, sellaisisilla kiemuraisilla rautakannattimilla ja hyllylle sitten kynttilää tai nuo kuvan taulut tai ihan mitä vaan haluaa. Niihin rautakoukeroihin saa vielä yleensä yhden kepin siihen hyllyn alapuolelle, joten siihen keppiin voi laittaa jotakin "rekvisiittaa" roikkumaan:) (pikkulyhtyjä, pussukoita tms)
Juu, että tälläsita ideaa tällä kertaa:)