perjantai 17. lokakuuta 2008

Lepoa, lepoa ja jalat lämpimiksiViimeinen päivä sairaslomaa. Silmätulehdus, kurkkukipu, lihassärky ja kaikki muut flunssalle tyypilliset oireet löytyy. Lääkettä ei ole, paitsi silmiin. Tohtori käski levätä, kerätä voimia ja olla vaan. Kyllä hoituu, siis se vaan oleminen. Ja kohta olen taas vedossa ja työntouhussa. Jos vointi jo huomenna antaa myöten, nautimme olostamme Inkoossa. Täytyy ottaa vielä tänään rennosti.

Rentoa viikonloppua teillekkin, pitäkää huolta toisistanne.

5 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Oikein mukavaa viikonloppua sinulle myös, kolotuksista huolimatta:))))

tinttarus kirjoitti...

HUOH: Tuntuu syysflunssa jylläävän siellä, täällä! Itse toista viikkoa vuoroin kuumetta, kurkkukipua ja yskää! Itsellä operoitiin tiistaina polvi, joten mukavaa maustetta elämässä juuri nyt! Tsemppiä sinulle ja kolotusten selätykseen voimia!!

Jantiina kirjoitti...

Paranemisia! :) Tuo alemman postauksen rautasänky on ihana!! Ei muuta kuin tyynyjä niin se on vielä ihanampi.. Itse katselin kerran kirppiksellä suunnilleen tuollaista, mutta kovin kallis oli, niin jäi sitten sinne..

Krisse kirjoitti...

Hyvää viikonloppua ja paranemisiin. Täälläkin oltu puolikuntoisena jo kohta kaksi viikkoa. Ei kunnolla kipeä ja ei kunnolla terve... Iik.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Tänne oli pakko kurkistaa ja niin ihana oli tavata sinut muutoinkin, käyn tutkimassa blogia ihan ehdoin tahdoin ajankanssa
Ilona