perjantai 24. lokakuuta 2008

Hullaantumisia

Nuorenpana kaupoilla kulkiessani jokainen tavara huusi päästä mukaani ja kaikki varallisuus vietiin kauppiaille heti tilipäivänä. Onneksi pakko-saada-tauti on iän myötä hellittänyt ja voin hyvin kierrellä toinen toistaan ihanampia liikkeitä ostamatta yhtään mitään. Huomasin näet vuosia sitten ettei mikään oikein tuntunut miltään. Ei kiinnostanut vaatteet, ei kodinlaitto eikä paljon muukaan ostelu. Kaikki oli ihan hyvää tai ihan ookoo ja päätin etten ostele mitään, mikä ei vie yöunia.

Hyvä tovi sitten iltasella kaikessa rauhassa selailin nettipuotien uutuuksia ja sitten näin tämän peiton. Ja sitten tyynyt. Ja se oli menoa se. Herra Teelle heti kertomaan, että et usko mitä ihanaa olen löytänyt ja nyt meni yöunet. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin valvotun yön jälkeen soittaa heti aamulla Ilonalle Sateenkaarentaa ja tehdä tilaus. Mun joulupukki on siis jo käynyt. Se on sitten syytä minun pitää mielessä kun jouluaatto koittaa. Vähän toi Tee ihmetteli mihin näitäkin taas tarvittiin, entisiäkin on joka paikka täynnä. Mutta koskaan ei voi tietää mitkä ajat on vielä edessä ja jos talvella oikein pakkanen nurkissa ulvoo, on syytä olla lämmintä peittoa päälleen laittaa.

Ja jostakin viheliäisestä naistenlehdestä bongasin yhdet saappaat. Ne on PAKKO-SAADA-kengät, ilman niitä ei voi elää. Eikä ainakaan kävellä tätä matkaa kotoolta töihin. Ei vain voi. Penikkatautiset jalkani suorastaan ulvovat niiden saappaiden perään.
Olen muuten edelleen kipeänä. Hirveät määrät eri viruksia on verinäytteistä löytynyt. Ja tämä pakko-saada-virus yksi pahimmista. Saa nähdä miten tästä toipuu. Ehkä saamalla pakko-saada tavarat.
Iloista syksyistä viikonloppua kaikille;-)

11 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Voi kuinka hurmaavat ostokset olet tehnyt...siis ne sopivat just eikä melkein sinulle.
Ihan kuin suustani olisi tullut tuo kirjoituksesi...minulla on nyt kumma kausi, ei oikein mitään tee mieli,johtunee varmaan kun täytyis taas viedä kirppikselle tavaraa ja en ole saanut aikaiseksi. Nurkissa lojuu, sietämätöntä katseltavaa, mies aina silloin tällöin kysyy onks nää menossa kirppikselle, kun meinaa kompastua:) Sanon vaan et joo:)
No mut parantelehan sinä itseäsi, eihän siihen oikein auta muu kuin aika...mut ajattele noita ihania ostoksiasi niin ainakin mieli pysyy hyvänä.

Mukavaa iltaa.

mimosamamma kirjoitti...

Moi Aatulaan!
Pakko-saada-tauti (ei onneksi viruksen aiheuttama) on alkanut hellittämään minullakin, onneksi! Olen nykyään hirveän laiska lähtemään shoppailemaan enkä oikeastaan enää tarvitse mitään.
Tuo peitto ja tyynyt ovat kyllä niin ihanat että wauu..ei ihme ettet pystynyt niitä vastustamaan!
Parantele itseäsi, kietoudu peiton sisään ja kuuntele sateen ropinaa ja tuulen kohinaa:)
Lopuksi yksi virus-vitsi (toivottavasti ei ole liian härski makuusi:)
Mummo meni tohtorille valittamaan vaivojaan, lääkäri sanoi: tämä taitaakin olla joku virus, mummo siihen hätäpäissään: ei mun viirussain mitään vikaa ole....

tinttarus kirjoitti...

Upeat!! Nuohan suorastaan kehräävät nyt, kun ovat päässeet Aatulaan :)
"Pakko saada"-virus on sellainen salakavala juttu: iskee yllättäin ja olo ei siitä helpota ennen kuin on päässyt tilaan "Ja sain!" Joten hyvä on, että soitit noinkin akuutissa sairastapauksessa Ilonalle!! Nämä virukset on sitten vielä semmoisia, että miehet yleensä ovat tulleet tämän sortin virukselle jota kuinkin immuuneiksi. Siinäpä syy, etteivät touhua aina ymmärrä!

Lepoa ja toipumista Aatulaan!
Ja otetaan opiksi ripeästä otteestasi Pakkosaadaviruksen taltuttamisessa :)

Minttu kirjoitti...

Hei!
Kauniita ostoksia olet tehnyt!(vihreä hymiö, hih...) Pikaista paranemista! Terveisin Minttu

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

ihanat ne tekstiilit on, täällä kaupalla on päivitelty niiden ihanuutta, mikähän se niden juttu oikein on. Ihanaa minusta on jos suosikkeihisi blogini laitat ja käyt höpinöitäni lukemassa
tunnelmallista viikonloppua
Ilona

Krisse kirjoitti...

Ei ihme että innostuit noihin kaunokaisiin.. upeat..
Myrkyn keskeltä sunnuntaiterveiset krisseltä

Krisse kirjoitti...

Krisse lähettää terveiset siis MYRSKYn keskeltä ei myrkyn.. ei Vaaralassa myrkkyjä..:-D

Päivi kirjoitti...

Et turhaan ostoksista yöunta menttänyt JA koska mut tunnet -olisin itsekin menettänyt yöunet, jos olisin nähnyt ne.Haluu kans. Terveisiä täältä vuorenjuuren alta.

Hanna-Maria kirjoitti...

Ihania ostoksia ja tuttu tuo pakkosaada-tunne. Se yllättää harvoin, mutta sitäkin voimakkaammin.

Paranemisia sinne Aatulaan. Ja siihen pakkosaada-virukseen ei taida vielä olla mitään rohtoa keksitty...

Jantiina kirjoitti...

Joskus tulee pakko-saada -tunne... ja siihen ei auta mikään muu, kuin hankkia se mikä täytyy ;) Onneksi näitä kohtauksia ei kuitenkaan kamalan usein tule!

Ihanat ostokset olet hankkinut!

Kirsi kirjoitti...

Hei,

Tuo pakko-saada-tauti paranee ainakin minulla välillä, mutta vain hyvin lyhyeksi aikaa... tällähetkellä on taas viirus päällä ja on pakko saada lähes kaikki ihana sisustushömppä.

Kauniita ostoksia, paranemisiin.