maanantai 13. lokakuuta 2008

EteinenTervetuloa vaiheessa olevaan eteiseemme. Eteisessä on ainoastaan vaatekaappi ja peili, niin ja valo. Sekin on luksusta, varsinkin kun alkaa olemaan päivät jo hämäriä illoista puhumattakaan.
Tämä Ikean vaatekaappi on saanut käsittelyssäni valkoisen värin pintaansa ja oviin mulla on idea joka odottaa toteutumistaan. Kaapissa on ulkovaatteet ja kengät.
Kaapin päälle tuli muuttorumbassa laitettua lintukoto ja muovikukka. Siellä ne ovat nyt asustaneet vailla parempaa paikkaa. Tällähetkellä mulla on ihan liian vähän pöytäpintoja, paikkoja esineille ja asetelmille. Eli nämäkin ilmeisesti joutuvat kaapin päällä asumaan ja elämään hamaan asti. Tuo Indiskan lokerikko ei tule tuonne jäämään, sille on paikka kunhan ehditään.


Allaolevat peilit sain tuparilahjaksi ystävältäni, kiitos vielä kerran Hanne! Pitkään tämmöisiä peilejä itselleni haaveilin, tykkään niistä kovasti. Niiden alle yritän keksiä jotakin laskutasoa, paikkaa mihin laskea käsistään avaimet, laukku ja semmoiset. Joitain ideoita on, epäselvää vielä mitä kannattaisi tehdä. Eli peilejen alla on tyhjä seinänpätkä, mutta ovet tuulikaappiin ja pesuhuoneeseen, kulkureitit jne pakottavat miettimään asiaa perinpohjaisesti. Tilaa ei liiaksi asti ole, se vähän jarruttaa villeimpiä visioita.
Matoksi eteiseen laitan sisalmaton. Eli vanhoilla, hyväksi havaituilla systeemeillä edetään. Pää on välillä ihan pyörällä, samaan aikaan yritän miettiä niin montaa asiaa ja yhtenäistä linjaa haluan noudattaa läpi kodin. Värit, materiaalit ja semmoiset, aika yksitoikkoista, mutta aah niin turvallista ja helppoa;-)
Jaksamista alkaneelle viikolle, hymyt;-)

3 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihanan näköistä! Lintukoto ja peilit ovat erityisen kauniita.

Lämpöiset terveiset!

mimosamamma kirjoitti...

Valoisa, kaunis eteinen ja peili on ihan huippu!!Todella upea tuparilahja! Tuollaisesta minäkin niiaisin niin syvään että helmat maata viistäisivät:)

Sirkka kirjoitti...

Hyvinhän täällä on jo edistytty, vaatekaapin vetimet sopivat hyvin peilin vetimiin ja vielä kun saat sen peilin alle jonkinlaisen pienen pöydän tai hyllyn niin se on siinä.


Mukavaa tiistaita!