maanantai 18. elokuuta 2008

Värejä ja sävyjä


(kuva Esta for Kids'n sivuilta)

Oheisen kuvan värisävyt miellyttävät silmääni. Näen nämä meidän tulevassa olohuoneessa, hyvät värit tulevaan syksyyn ja talveen. En pysty vielä tekemään mitään konkreettista tulevan muuton eteen joten hyödynnän aikani nyt etsiskelemällä maalisävyt, tekstiilit sunmuut toisiinsa sopiviksi.

Olen yllättynyt miten vaikeata päätösten tekeminen mulle on, yleensä olen hyvin tietoinen mitä haluan ja nyt vatkaan ja veivaan vaihtoehtoja. Olen vuosia halunnut keittiööni alaosan valkoista paneelia ja yläosa ruututapettia ja nyt olisi mahdollisuus siihen, niin mietinkin mitä jos vain maalaisin ja mikä sävy. On tämä naisen elämä vaikeaa, tänään tätä ja huomenna jotakin ihan muuta. Jos olisi rahaa, soittaisin Paanasen Markon paikalle, kaikki olisi niin helppoa jos joku toimittaisi vain kaksi vaihtoehtoa naaman eteen josta valita. Niin ja tulisi myös toisen osapuolen toiveet huomioitua ;-)

Ilmeisesti tulen tekemään niin ettei meillä ole yhtään valkoista seinää vaan kaikki seinät saavat jonkin sävyn. Sävyn tulee vaan olla sellainen, että tekstiileillä on helppoa muuttaa ilmettä. Onneksi vielä on aikaa tähän haihatteluun.

Hyvää viikkoa teille kaikille ja kiitoksia ihanista kommenteista! Tulen niin iloiseksi muutamasta sanasesta ja yritän itsekkin kaikesta muusta kiireestä huolimatta laittaa pienen merkin käynnistäni blogeihinne.

7 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Oikein inspiroiva kuva:)
Valinnat ovat joskus vaikeita, mutta, usein myös eri vaihtoehtojen suunnitteleminen on oikein mukavaakin:)
Helppo on tietysti sanoa että aina saa uutta maalia päälle jos lopputulos ei miellytä, mutta kyllä sutiminenkin on aikamoinen urakka. Mutta kyllä sinä vielä löydät ne oikeat värit teidän uuteen kotiin:) Jokos olette pojan kanssa päässeet sopimukseen keltaisesta?:)))

Marja

Sarppa kirjoitti...

Tykkään tuosta kuvasta, ihana tunnelma siinä.. ja tuota tapettia mietin joskus likkojen huoneeseen yhdelle seinälle.. ehkäpä joskus..

Sirkka kirjoitti...

Kuten jo aikaismemmin olen sinulle sanonnut , kuuntele sydämesi ääntä, se tulee sieltä. Sinun täytyy ensin päästä sinne uuteen kotiisi ja sitten pikku hiljaa se alkaa muokkautua teidän kodiksenne, ei se voi mielestäni tapahtua heti ja nyt , vaikkakin ehkä niin haluaisit sen tapahtuvan. Anna aikaa itsellesi, hyvä tulee varmasti , uskon ja toivon niin.

t. Sirkka

Peikonlehti kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana kuva, kauniit sävyt =)

Tapettien tai maalien valitseminen ei todellakaan ole niitä yksinkertaisimpia asioita, mutta kun sen tekee huolella niin voi olla tyytyväinen lopputulokseen.

Omassa pintaremontissani roudasin kotiin n. 20 eri tapettimallia ja päätin että maksakoot vaikka "miljoonan/rulla", ostan sitä mikä miellyttää silmää. Yllätys olikin mukava kun "ne oikeat" kolahtivat eteen alekopasta varsin huokeaan hintaan =)

Kärsivällisyyttä etsintään =)

Krisse kirjoitti...

Muutokset tuntuvat valtaavan usean kodin. Laitelkaahan uusia kuvia uusista sävyistä kodissanne.
Minä en vielä, josko koskaan ole vaihamassa ärimaailmaa... Kai...
Never say never.......
Hyvää huomista keskiviikkoa.
-Krisse-

Satu kirjoitti...

Heipsulis, vastavierailulle heti rynnistin...:) Ja voi onpa täällä kaunista! Tuo kuva niiiin minunkin mieleeni...Ihanaista iltaa toivotellen, satu

Sabuska kirjoitti...

Juu ja voi käydä sitten niinkin, että sävyt ei ole sitten seinällä yhtään sellaisia kun oli toivottu... Meillä kaikki beigen ja hiekan sävyt punertaa, olisi siis pitänyt valita maali, joka on sekoitettu vihreään ennemmin, kuin punaiseen.. Oppia ikä kaikki, onneksi tämä naisen elämä on siitä helppoa, että aina voi muuttaa mielipidettään tai maalata uusi sävy eilen maalatun tilalle ;-D