sunnuntai 31. elokuuta 2008

Töitä ja odotuksen tuskaa

Kylläpä edellisestä päivityksestä kuluikin taas aikaa.

Olen kokoajan töissä, töitä vuorotta ja aina töissä. Ei auta. Olen väsynyt ja totaalisen tympääntynyt kun mitään muuta elämään ei mahdu. Ei kiva. Syy jatkuvaan töissäoloon on se, että tarvitsen muuton alle ja jälkeen reilusti vapaata ja tietysti muutto nielee enemmän tai vähemmän rahaakin. Joten ei auta kuin jaksaa vielä reilu viikko.Ensi viikolla haemme uuden kodin avaimet ja siitä se sitten alkaa. Ensin tehdään remonttia ja sitten muutetaan. Voin kuvitella sitä tunnetta, kun muuttopäivän iltana lämmitämme saunan ja koti alkaa pikkuhiljaa saamaan meidän näköisen ilmeen. Suuret on suunnitelmat, haaveet ja toiveet, lopputulos jää arvoitukseksi. Jännää ;-)

Hyvää sunnuntai päivää teille kaikille, yritän jaksaa päivitellä tätä blogia vähän ahkerammin. Vanha kuvakin on, en vain ole ehtinyt uusia kuvia ottaa.

4 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin, reippautta remontintekoon ja olen satavarma siitä että ensimmäinen saunan lämmitys, ensimmäisenä iltana uudessa kodissa tulee olemaan juuri niin ihanaa kuin sen kuvitteletkin:))

Marja

Krisse kirjoitti...

Huomenta!

Pakko on töitä tehdä. Joskus olisi ihan mukavaa jos niitä ei olisi häiritsemässä elämää.
Minä olen siinä onnellisessa asemassa että teen töitä silloin kun jaksan. Olen eläkkeellä ja kaikki ylimääräinen työ on vapaaehtoista.
Hyvää alkavaa viikkoa, koetahan jaksaa. Lopputulos eli uusi koti palkitsee...
-Krisse-

Sirkka kirjoitti...

Moikka Marjut pitkästä aikaa,
No totta tosisesti olet ansainnut uuden kodin tuolla työmäärällä:) Siis ajattele kokoajan ja niin uskonkin että teet...mitä kaikkea ihanaa on edessäpäin tulevassa uudessa kodissanne, samalla voit laittaa kierrätykseen sellaista tavaraa mitä ei tarvitse enää itsellä olevan...ajattele uutta asuinympäristöä, uusine lenkkipolkuineen , mukavia naapureita ja kaikkea ihanaa.
Saunan kun kerran lämmittää, niin sen nautinnon jälkeen se usein uusitaan:) Mukavaa ja onnellista oloa päivääsi yritä pinnistää, sitkeytesi palkitaan.

maano kirjoitti...

tseppiä sinulle nyt vähän joka suuntaan :)