perjantai 22. elokuuta 2008

Pää pyörälläTuleva muutto on saanut mun pään niin pyörälle etten kykene oikein muuta miettimäänkään. Ajatus vaan pyörii samaa kehää, mitä värejä, mitä jos mun huonekalut eivät käykkään sinne, minkälainen siivousurakka mua taas odottaa jne. Olen ihan huvittava, miksen voi rauhassa vain odottaa hetkeä kun avain on kädessä ja mittanauhan kanssa pääsen ensin tekemään kierroksen. Mitä näitä ressaamaan, kyllä ne sävyt sieltä löytyy ja jos huonekalut ei kokonsa puolesta sovi, laitan ne kiertoon. Kovin yksinkertaista.

Teen "Almat" ja lähden ottamaan iisisti viikonlopuksi maalle ja voin taata, että ajatus on ihan jossakin muualla kuin sisustamisessa. Kerron siitä kuvien kera myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Onnea voitostasi, oletko käynyt kurkkaa Riitan blogia!
Juu viitaten aikaisempaan postaukseen niin katsele kuule ensin ihan rauhassa, siellä uudessa asunnossasi, kaikki loksahtaa kyllä ihanasti ja toiveittesi mukaisesti paikalleen.
Mukavaa ja rauhallista viikonloppua.

Krisse kirjoitti...

Hei!
Terveisä täältä Kotkasta. Ihanaa aikaa kun odottaa että saa aloittaa uuden kodin sisustamisen. Älähän stressaa etukäteen.;-)

-Krisse-

mimosamamma kirjoitti...

Heissan!
Olen ihan samanlainen, ihan kuin olisin itse kirjoittanut nuo sanat:) Ajatukset olivat samanlaiset aikanaan kun tähän muutettiin, päässä vaan pyöri ja pyöri, värit, kalusteet, verhot, hurlumhei....:)