lauantai 16. elokuuta 2008

OrganisointiaTänään olen organisoinut huomista päivää. Olen hivenen stressaantunut kireästä aikataulusta, joka alkaa heti kun silmät aukenee aamulla. Ei kiva. Herra Tee tulee kotiin vasta alkuillasta ja minulla on työvuoro, joten poika pitää viedä hoitoon. Ei siinä sinänsä mitään, mutta hoitaja on miltei parin tunnin matkan päässä ja junaliikenne vähäistä noin sunnuntaiaamuna. Hyvä kuitenkin, että saamme ystäviltä apua. Karvakaverilla on jo ulkoiluseuraa päivällä, kiitos Nero-koiralle emäntineen ja isäntineen.

Käytiin tänään Ikeassa. Siellä oli vanhojen tuttujen tuotteiden seurana uutta, ihan kivojakin juttuja. Hain ideoita uuteen kotiin, lähinnä ratkaisuja säilytystiloihin. Hauskaa siellä kiertämisessä oli, että pikku-ukko oli niin täysillä mukana tässä sisustamisessa, jokaisen tuotteen kohdalla kovaääninen ilmoitus sopiko hänen makuunsa vai ei. Aika avartava reissu äidillekkin, selvisi monta asiaa pojan mieltymyksistä. Eli uuteen huoneeseen on tultava pojan lempiväriä, keltaista. Miten ihmeessä senkin toiveen saan toteutettua meille molemmille sopivaksi? Minun värit kun on tätä valkoista-beigeä-ruskeaa-harmaata. Mielenkiinnolla odotan mikä sillisalaatti vielä aikaan saadaan. Eli kaikki ideat ovat lämpimästi tervetulleita!

Leppoisaa pyhäpäivää vapaalla oleville ja työniloa niille, jotka huomenna lähtevät sorvin ääreen. Ei turhaan ressata;-)

2 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Heissan!
Ihan samat värit "koristavat" omaa kotiani ja minusta keltainen sopii niiden jatkoksi:) Jos saisit suostuteltua pojan valitsemaan jonkun ihan haalistuneen, vaalean keltaisen sävyn, onnistuisiko? Jos ei, niin sitten on vaan äidin toteutettava pojan visiot:DD
Mukavaa alkuviikkoa hyvin organisoitujen touhujen parissa:)
Kaunis kuva!!
Marja

maano kirjoitti...

ikea on meilläkin semmonen paikka mihin lapset kiljuen lähtevät mukaan .. tosin sen lapsiparkin ansiosta .. niin ja onnea uuteen kotiin !