sunnuntai 3. elokuuta 2008

Odottamisen tuskaaPäätin sitten haluta muuttaa. Siis aikaa sitten jo. En ole pitkään aikaan enää viihtynyt tässä kodissa, tästä kodista tuli asunto pari vuotta sitten ja alueenakin tämä alkaa todella koettelemaan sietokykyäni. Siispä toimintaa, tai niin luulin.

Olen yli neljä kuukautta jo hakenut meille asuntoa. Tuloksetta. Tiedän mitä haen ja mistä. No, ei ole asuntoa eikä tietoa koska tulee kohdalle. Tuskastuttaa tämä odottaminen ja raivostuttaa. Eihän tämän näin pitänyt mennä. Haluan kodin meille, haluan pakata jo muuttokuormaa, remontoida asuntoa kodiksi ja suunnitella sisustusta. Ensi viikolla vaihdan taktiikkaa, soittelen ja kyselen, menen paikan päälle, pidän "ääntä" itsestäni. Pitäkää te peukkuja, että kuukauden päästä tiedän missä osoitteemme on jatkossa. Pakko päästä uuteen kotiin, haluan ja tahdon. Eikö sillä ole merkitystä ;-)

Onnekasta alkavaa viikkoa teille kaikille, sitä ainakin halutaan ja tahdotaan!

2 kommenttia:

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Aatulan äiskä.

Kyllä se oikea talo sieltä kohta tulee vastaan:))
Täytyy vaan kiertää ja kysellä välittäjiltä mitä mahdollisesti on tulossa myyntiin.Mekin rakennettiin omakotitalo asuinalueelle ja samalla koko ajan etsittiin kuitenkin maaseudulta tilaa. Kaksi ja puoli vuotta meni niin se tuli vastaan..
Onnea etsintään:))

Hanna

Cia kirjoitti...

Heissan aatulan äiskä!Tulin vastavierailulle ja voi pojat että pidän näkemästäni,varmasti vierailen usein teillä:)Tuosta talo jutusta senverran että mulla ihan sama tilanne,joku ihana vanha talo pitäisi löytää sopivaan hintaan ja täältä pääkaupunkiseudun läheltä ja se tuntuu olevan mahdoton yhtälö:(Viimeksi löysin juuri meille passelin talon imatralta mutta kun on noita teini ikäisiä lätkän pelaajia talossa niin se sitten siitä,ja töitäkin tietysti pitäisi saada ensin siltä suunnalta..mutta,sitä oikeata etsiessä yritän tehdä nykyisestäkin asunnosta meidän näköistä joka on kyllä vähän hankalaa,ei meinaa neliöt riittää miun tavaroille;)