torstai 14. elokuuta 2008

Me muutetaan!


(kuva lainattu Kontio-huviloiden sivuilta ja väärinkäsitysten välttämiseksi, ei ikävä kyllä ole tuleva kotimme)

Vihdoin se tapahtui, me löydettiin asunto! Valitettavasti ei vieläkään omaa, vaan aiomme vuokrata kyseisen asunnon ja toivottavasti siitä tulee meille pariksi vuodeksi hyvä koti. Sijainti on juuri se mistä en halunnut tinkiä ja vaikka omaa en vieläkään saa, saan monta muuta hyvää tilalle. Olen innoissani ja tohkeissani, yökaudet menee sisustushaaveiluun. Tein rankan ja pitkän työputken, kroppa huutaa armoa ja lepoa, mutta olen niin kierroksilla, että lepään vasta kun remontti ja muutto ovat ohi. No, osaan minä kyllä rehellisyyden nimissä myös levätä enkä ole vetämässä tämän asian suhteen itseäni piippuun, mutta kivaltahan se kieltämättä tuntuu, kun monen vuoden haave on näin lähellä.

Palaan asuntoasiaan kyllästymiseen asti, elämään kun ei nyt muuta tunnu mahtuvan ;-) Huomenna jo katselemaan ja valitsemaan maalisävyt, saa nähdä mitä muita kivoja ideoita löydän. Hauskaa perjantaita!

8 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Hei!
Kiitos taas kommentista blogissani! Pv-ruunani on kisannut esteitä mutta itse harjoittelen sillä nyt koulukiemuroita. En ole kilpaillut mutta ehkä jonain päivänä :-) Vielä se on laitumella, ehkä noin viikon saa vielä ollakin! Olisi tosiaan kiva nähdä jossain kisoissa!

Lena kirjoitti...

Ja ONNEA muuton johdosta! Varmasti ihanaa päästä sisustamaan ja laittamaan kotia! Tuo kuvassa oleva onkin oikea unelma!

Sirkka kirjoitti...

Onneksi olkoon!
Vihdoin voin uskoa Onnesi tunteen, onko tuo kuvassa se talo mihin muutatte?
Aika hauska tuo luis kuvaus sssss perhonen,,melkein ensiks pelästyin:))
Onnea vielä kerran.

mimosamamma kirjoitti...

Moi Aatulaan:)
IHANAN talon olette löytäneet:) Uskon kyllä ettet malta pysyä "nahoissasi":) Ja vielä metsän reunasta....ONNEA!

Marja

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kuvassa oleva talo ei ikävä kyllä ole tuleva kotimme, nappasin kuvan omista haaveilutiedostoista kun kaikki asunnostamme ottamani kuvat hävisivät ties minne.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kiitos viesteistänne, saitte tämän yli-innokkaan pälättäjän huomaamaan kuinka harhaanjohtavasti olin tekstin kirjoittanut. Tämän siitä saa kun ajatus ja unelmointi vie järjen, puhuu ja näköjään kirjoittaakin mitä sattuu ja tulee väärinkäsityksiä. Siksi muokkasin tekstin. Ja nolona täällä anteeksipyydellen...

Krisse kirjoitti...

Onnea Aatulaan!
uusi asunto löydetty. Ja innokasta aikaa remontoijalle. Muistakkin huilata. Innostuneena sitä tosiaan joskus unohtuu lepotauot.
Oikein hyvää torstaipäivää. Nautiskele ja unelmoi!
-Krisse-

mimosamamma kirjoitti...

Huomenta!
Älä turhaan pyytele anteeksi:)))Eihän tuo mitään haittaa:) Tuleva kotinne tulee kuitenkin olemaan ihana, vaikka se ei juuri tämä olekaan...:))

Marja