tiistai 24. kesäkuuta 2008

VesisadettaTänäänkin sataa. Tulin aamuvuorosta ja väsymyksen karkottamiseksi lähdin heti töistä tultuani Alman kanssa lenkille. Sattui hyvä tuuri, vain puolet lenkistä satoi. Yhtään ei harmita ettei minulla ole päiväkään kesälomaa. Saa vain toivoa, että vapaapäiville sattuisi vähän edes ulkoilukeliä.

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Hei Marjut,
On se niin ihmeellistä tämä sää, vuoroin paistaa ja taas sataa, nyt paistaa et tälläi..Minusta on ihanaa kun ilma puhdistuu ja raikastuu, on parempi hengittää. Luontokin tykkää, mut kun oisi lämmintä sanon minä, no nyt joku sanoo pistä emempi päälle, et sillai.
Eikö sinulla ole lomaa ollenkaan nyt kesällä, jokainen sen tarvitsisi jaksaakseen voimia kerätä. No onhan paljon ihmisiä, jotka ei edes halua pitää lomaa, suotakoon se heille. Mut me toivotaan nyt aurinkoa,vai mitä.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kiitos viestistäsi Sirkka! Juu, lomaa ei tosiaan ole, palasin vasta kesäkuun alusta opintovapaalta töihin. Onneksi on vapaapäivät, kyllä tämä tästä kun ei liikoja mieti.

Sää on jännä, huolettaa kyllä josko tämä kuitenkin sitä ilmastonmuutosta. Kauhea ajatus jos ilmasto menee ympäri vuoden tälläiseksi, sitä en missään nimessä halua. Eli aurinkoa odotellen