keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

VaatekaappiTässä on kuva tuunaamastani vaatekaapista. Kaapin päälle pääsi "säilöön" lintukoto ja näkyyhän siellä pienen miehen jalkapallokin...
Huh, täytyy myöntää, että hommaa oli. Eikä projekti tietysti ongelmitta sujunut ja lopputuloskin on vähän niin ja näin, mutta kelpaa minulle nyt tähän saumaan. Kaappi seisoo siis tuulikaapissamme joten ahtaudesta johtuen kuvani siitä ei kummoisia ole.Unohtui sitten ottaa ennen-kuvat niin olisitte nähneet lähtökohdan. Kaappi oli masentavan näköinen mäntyisenä ja lakkapinnalla. Olin niin täpinöissäni aloittaessani urakan ettei hiontahomma kiinnostanut riittävästi ja se valitettavasti näkyy lopputuloksessa. Kaapilla on sija myös tulevassa kodissamme kunhan sellaisen saamme joten hyvä näin, nyt se ainakin sopii muihin kalusteisiin. Laittelen myöhemmin kuvia myös vahaamistani pöydistä, toinen on keittiön ja toinen olohuoneen pöytä.

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Heippa,
Kauniin kaapin olet saanut aikaiseksi.Siitä Onnittelut, tiedän että se on kovaa hommaa ja pinnaa saa venyttää, vaikken itse olekkaan sitä tehnyt, vaan katsellut vierestä:))
Siis meinaan omassa kodissani,äh aina meinaan kirjoittaa niin hassusti, että voidaan ymmärtää väärin.
Ihanaa kun ihmiset laittavat kotinsa vaaleiksi, minä rakastan sitä valoisuutta, mikä siitä tulee..
Mukavaa päivänjatkoa ja jaksamista
puuhasteluissasi.

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa löysin tieni kivaan blogiisi!=) Meillä olisi kanssa noita huonekalujen laittamisprojekteja vino pino, kärsivällisyyttä pitäisi nyt löytyä...Mukavaa loppuviikkoa!!

H ennA kirjoitti...

Hei...kurkistelin hieman :-)

/ Anne