perjantai 18. huhtikuuta 2008

Kaupungilla


Ystäväni Mansesta käväisi pääkaupungissa ja innostuneena lähdin jo aamusta häntä keskustaan tapaamaan. Siinä vajaan kahden tunnin aikana tuli taas lapset kasvatettua ja miehet ojennettua. Kaiken kaupoissa ( pitihän meidän sitten katsastaa myös Helsingin uusin ylpeys eli kyllä, kävimme Louis Vuittonin liikkeessä ) pyörimisen lomassa ehdimme pikaisesti myös salaatille haaveilemaan tulevasta ja vähän muistelemaan myös menneitä.
Olemme olleet ystäviä jo yli kaksikymmentä vuotta ja aina tavatessamme juttu jatkuu siitä mihin se edellisellä kerralla jäi. Kiitos ystävä siitä, että olet aina aito, oma itsesi ja niin välitön, kanssasi on helppo olla. Toivottavasti näemme pian uudestaan!

Huomenna suuntaan pikkumieheni kanssa veljeni nuorimmaisen pojan syntymäpäiville. Luvassa varmasti muutama tunti hulvatonta ja äänekästä menoa. Täytynee huolehtia itsensä ajoissa unten maille että jaksaa huomiset kemut. Toivottavasti yöstä tulee rauhallinen, Alma oli näet syönyt sitten poissaollessani pari banaanit kuorineen. Voi tietty yön hiljaisina tunteina apinan eväät haluta ulos vatsasta...

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: